Το πανόραμα της Σούπερ Λίγκα

 Κερδισμένοι και χαμένοι της 4ης αγωνιστικής

► Ο Ολυμπιακός το Σάββατο επιβλήθηκε (3-0) του Αστέρα Τρίπολης στο παρθενικό του ματς μπροστά στο κοινό του στο κατάμεστο Καραϊσκάκη και παίζοντας παράλληλα ωραία μπάλα, ενθουσίασε τους φιλάθλους του. Οι Πειραιώτες ανέβηκαν στην κορυφή για πρώτη φορά μετά την 14η αγωνιστική της περσινής σεζόν, ενώ οι Τριπολιτσιώτες έχασαν το πρώτο τους ματς τη φετινή περίοδο.

► Ο Ολυμπιακός Βόλου στο Πανθεσσαλικό θριάμβευσε 3-1 επί της ΑΕΚ, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα που δεν κατάφερε να αποδώσει σύμφωνα με την αξία της. Η απογοητευτική εμφάνιση του «δικέφαλου», ανάγκασε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς σε παραίτηση.

► Ο Παναθηναϊκός μπροστά σε 35.000 κόσμο στο πρώτο του ματς στο ΟΑΚΑ νίκησε τον Πανιώνιο περισσότερο ......
εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1, απέχει ένα βαθμό από την κορυφή και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

► Ο Ατρόμητος που επίσης έπαιξε Σάββατο, πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας (2-1) του Πανσερραϊκού που γνώρισε την τέταρτη ήττα του σε ισάριθμα ματς.

► Η Καβάλα άλωσε το «Καυταντζόγλειο» κερδίζοντας τον Ηρακλή 1-0 και γκρεμίζοντάς τον από την κορυφή. Παρθενική νίκη για τους «αργοναύτες» και πρώτη ήττα του «γηραιού» φέτος.

► Ο Τσέζαρεκ αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ και στο 92’ χάρισε τη νίκη (1-0) στον Άρη στο «Βικελίδης» σε βάρος του Εργοτέλη.

► Στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της Skoda Ξάνθη, οι ακρίτες επιβλήθηκαν (1-0) του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, κερδίζοντας για πρώτη φορά φέτος, ενώ παράλληλα ο «δκέφαλος» γνώρισε την παρθενική του ήττα.

► Λάρισα και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο Αλκαζάρ, με τους γηπεδούχους να χάνουν βαθμούς για δεύτερο ματς στην έδρα τους και τους φιλοξενούμενους να «τσιμπούν» τον πρώτο τους βαθμό εκτός έδρας.