Η έξοδος του Μεσολογγίτη υποψήφιου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ!


Γράφει ο Μαγια

Τα βρόντηξε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι, Γιάννης Ψαράκης, πριν προλάβει να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο!...Με επιστολή-καταπέλτη προς τον Γραμματέα του Κινήματος Μιχάλη Καρχιμάκη, κάνει λόγο για «εμφανή και υπόγειο πόλεμο από θεσμοθετημένα όργανα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και της κεντρικής πολιτικής σκηνής (βουλευτές)», επισημαίνοντας ότι, «η  ραδιουργία και το κλίμα νοσηρότητας που εκπέμπουν, ξεπερνούν κάθε όριο οργιώδους φαντασίας».
Η απόφαση του Γιάννη Ψαράκη, να καταθέσει το χρίσμα και να αποσυρθεί από την υποψηφιότητα του δημάρχου είναι οριστική, επειδή όπως αναφέρει δεν μπορεί να ανεχθεί ή να συμβαδίσει «με τη νοσηρή και προσβλητική για σκεπτόμενο άνθρωπο τακτική και στρατηγική ιδιοτελών και διαπλεκόμενων εγκεφάλων».
Πράξη πρωτόγνωρη η απόσυρση «χρισμένου» υποψηφίου αποκαλύπτει τις «ασθένειες» του ........
τοπικού ΠΑΣΟΚ και δημιουργεί νέα δεδομένα στην εκλογική αναμέτρηση στο νέο δήμο Μεσολογγίου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι έντονες πιέσεις που ασκούνται στον Γιάννη Ψαράκη, ώστε να μεταπειστεί, έχουν αποβεί άκαρπες.
Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή ευνοεί τον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και κατέρχεται ως ανεξάρτητος υποψήφιος… Και ο νοών νοήτω…