Το πρωτάθλημα αρχίζει...

Με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη που θα αρχίσει στις 21:15 στο Απόστολος Νικολαΐδης, ανοίγει σήμερα η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, που έμαθαν χθες ότι θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα, την Ρουμπίν Καζάν και την Κοπεγχάγη στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουν να κάνουν ποδαρικό με νίκη στο πρωτάθλημα στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας...


Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Ζιμλπέρτο Σίλβα αλλά μπορεί να υπολογίζει στον Λέτο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στην διάθεση του Κοζανίτη τεχνικού. Ο αγώνας θα γίνει χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του Τριφυλλιού αφού η αναμέτρηση είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει ο αγώνας του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει στην διάθεση του και τον Μόισες Ουρτάδο καθώς χθες έφτασε στην Ελλάδα η μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή. Απόντες από το ματς στην Θεσσαλονίκη θα είναι οι τιμωρημένοι Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τέσσερις αναμετρήσεις. Ο ΠΑΟΚ με νωπές τις δάφνες από την πρόκριση μέσα στο Σουκρού Σαράτσογλου θα αντιμετωπίσει στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό. Ο Αρης θα δοκιμαστεί στην Καβάλα ενώ η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στην Κέρκυρα.

STAR