ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ


TRANSFORMER


· Τραυματισμένος στα πλευρά ο Τοροσίδης και ο Ολυμπιακός τα έβαλε με το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας.

· Πάει πατρίδα η Βραζιλία μετά από την ήττα της κόντρα στην εθνική Ολλανδίας, που κέρδισε δικαιότατα.

· Αποχωρεί ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας Κάρλος Ντούνγκα ως αποτυχών.

· Το βραζιλιανό φαινόμενο Ρονάλντο οργισμένος δήλωσε ότι ο Φελίπε Μέλο, λόγω του αυτογκόλ του στο παιχνίδι της Βραζιλίας εναντίον των Ολλανδών, δεν πρέπει να κάνει διακοπές στη Βραζιλία. Ξεκατινιάρης ο φαινόμενο, που ξεχνάει τις δικές του αμαρτίες με την εθνική Βραζιλίας.

· Ο Αλέξανδρος Τζόρβας, τερματοφύλακας της εθνικής και του Παναθηναϊκού, κάνει διακοπές στη Μύκονο με μια όμορφη, μελαχροινή νεαρά κυρία. Ταιριαστό και διακριτικό ζευγάρι οι δυο τους.

· Σαν κάτι να ψήνεται μεταξύ του ποδοσφαιριστή της εθνικής Γιώργου Σαμαρά και της Βάλιας Κακούτη. Θα δούμε. Προς το παρόν ο Σαμαράς κάνει διακοπές στα clubs και νυχτερινά κέντρα της παραλιακής μέχρι να γυρίσει στη Σκωτία.

· Αγκαλίτσες και φιλάκια για .........τον Φράνκ Λάμπαρντ, της εθνικής Αγγλίας, που μαζί με τη γυναίκα του ξεκουράζεται στη Σαρδηνία. Όλα μέλι γάλα και πάντα τέτοια για τον άσσο της Τσέλσι.

· Άσχημη κριτική δέχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την απόδοση του με την εθνική Πορτογαλίας. Τα πολλά τάτσι μίτσι με την Πάρις Χίλτον δεν του έφεραν γούρι.

· Μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου ζητά έρευνα και καταλογισμό ευθυνών για την αποτυχία της εθνικής Αγγλίας. Δουλειά δεν είχ’ ο διάολος, @@@μουσε τα παιδιά του!...