Μέχρι και νοσοκομεία είναι ικανοί να κλείσουν!!!


Γράφει ο Καφενόβιος


Οι «Φον Φούφουτοι» της τρόικας ΔΝΤ, ΕΕ και Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, οι οποίοι επιδιώκουν «να συμπεριφέρονται σαν πρωθυπουργοί και να κάνουν μίνι υπουργικά συμβούλια» κατά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θόδωρο Πάγκαλο, έχουν ήδη καταρρακώσει κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας της πατρίδας μας. Εχουν υποκαταστήσει την κυβέρνηση στην οικονομική διακυβέρνηση της Ελλάδας, η οποία πλέον λοιδορείται ανοιχτά από όλες τις ευρωπαϊκές εφημερίδες ως χώρα που στερείται εθνικής κυριαρχίας.

Από σήμερα και για δυο βδομάδες οι «Φον Φούφουτοι» θα διερευνήσουν τα πάντα και για τον λόγο αυτόν ζητήθηκε από τους υπουργούς, ειδικά όσοι ασχολούνται με θέματα που ενδιαφέρουν το ΔΝΤ να μην απομακρυνθούν από την Αθήνα. Μετά τον έλεγχο, θα εκδοθεί έκθεση από την οποία θα εξαρτηθεί η εκταμίευση του δεύτερου ποσού του δανείου ύψους 9 δισ. ευρώ.

Είτε τώρα είτε σε επόμενο .........
έλεγχο εάν διαπιστωθεί ότι, οι αριθμοί εσόδων - εξόδων του Δημοσίου δεν είναι σύμφωνοι με το πρόγραμμα, τότε μετά το πέρας 3μήνου η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να επιβάλει και πρόσθετα σκληρά μέτρα για την τήρηση των στόχων του προγράμματος. Εναπόκειται στην πολιτική βούληση της κυβέρνησης ποια μέτρα θα είναι αυτά. Ενδεικτικά θα μπορούσε να είναι ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα:
α) Νέες περικοπές μισθών και επιδομάτων δημοσίων υπαλλήλων. β) Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. γ) Περιορισμός κρατικών τηλεοπτικών καναλιών από 6 σε 1 ή 2. δ) Περιορισμός των εξόδων της Βουλής. ε) Κλείσιμο μη παραγωγικών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και νοσοκομείων. στ) Μείωση αριθμού βουλευτών, μείωση χρηματοδότησης των κομμάτων και προφανώς ό,τι άλλο εύλογο επιθυμήσει κατά την κρίση της η πολιτική ηγεσία.