ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ 24/6


TRANSFORMER


· Γειά σου θείε Ότο. Σε ευχαριστούμε για όλα τα καλά που μας έδωσες. Νέα σελίδα για την εθνική μας και η ζωή συνεχίζεται.

· Φύγαμε με αξιοπρέπεια αλλά κάποιοι θα πρέπει να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο για την απερίγραπτη εμφάνιση μας με τη Νότια Κορέα. End of story.

· Τρεις αναγκαστικές αλλαγές σε επτά λεπτά και με τους καλύτερους παίκτες να φεύγουνε είναι μεγάλο πλήγμα για μια ομάδα. Πολύ περισσότερο για την εθνική μας που τους χρειαζότανε στο κρισιμότερο και δυσκολότερο παιχνίδι μας. Ας είναι.

· Πολλά μπράβο και ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομογένειας μας. Μεγαλείο ψυχής που το ζηλεύουμε όλοι εμείς που είμαστε στην μητροπολιτική Ελλάδα.

· Συγχαρητήρια και ευχαριστώ και για όλους τους Έλληνες που χρόνου, και εξόδων και πήγανε στην άλλη άκρη του κόσμου. Ήρωες όλοι τους.

· Η ΕΡΤ στην πορεία ...........
βελτιώθηκε στις μεταδόσεις της, αλλά ακούσαμε απερίγραπτα πράγματα και οι τσιρίδες του πουπουρουπου θα ακούγονται στ’ αυτιά μας όπως και οι βαβουζέλες.

· Ο Ότο έφυγε, ο Σάντος έρχεται. Είναι και οικονομικότερος αλλά και πολύ καλός προπονητής, που θα προωθήσει πολλούς νέους.

· Καιρός είναι να αποφασίσουν να ολοκληρώσουνς την καριέρα τους στην εθνική μερικά από τα παιδιά του Euro 2004. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι. Τόπο στα νιάτα, όπως έκαναν και κάποιοι άλλοι για να πάρουν και οι ίδιοι τη θέση τους στην εθνική. Παιδιά του 2004 σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για ότι μας δώσατε. Ξέρουμε ότι θα βοηθήσετε την εθνική να πάει για άλλα.