ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

TRANSFORMER


Τα «γαλλικά» του Γάλλου επιθετικού Νικολά Ανελκά στον προπονητή της εθνικής Γαλλίας Ρεϊμόν Ντομενέκ στη διάρκεια του ημιχρόνου του στοίχισαν την πρόωρη επιστροφή στο σπίτι του στη Γαλλία. Όταν του είπαν να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του ο Ανελκά ούτε που το συζήτησε. Οι συμπαίκτες του υποστήριξαν τον προπονητή. Και μετά σου λένε γαλατική ευγένεια.

· Εξαγριωμένοι από την άθλια εμφάνιση της εθνικής τους άγγλοι φίλαθλοι όρμησαν στα αποδυτήρια και τα έβαλαν με τον Μπέκαμ. Κατάντια.

· Ο Ρούνεϊ αφού ειρωνεύτηκε τους άγγλους φιλάθλους που αποδοκίμαζαν την εμφάνιστη της εθνικής Αγγλίας, αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη με γραπτή δήλωση. Κράτησε μια πισινή...

· Η αργεντίνικη εφημερίδα «OLE» πλέκοντας το εγκώμιο του αρχηγού της εθνικής Γιώργου Καραγκούνη τον χαρακτήρισε σαν τον Έλληνα Τζενάρο Γκατούζο. «Είναι γενναίος και λειτουργεί και ως τεχνικός μέσα στο γήπεδο» συμπληρώνει η εφημερίδα στο κολακευτικό της αφιέρωμα στον «Γκούνη» ή «Κάρα» του εθνικού μας συγκροτήματος.

· Η FIFA δεν έσβησε την .............
κάρτα του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού, έτσι αν δεχτεί άλλη μία στον προσεχή αγώνα της εθνικής Πορτογαλίας δεν θα παίξει στα επόμενα παιχνίδια, με την προϋπόθεση ότι θα προκριθεί η Πορτογαλία.

· Ο Σάνι Καϊτά, ο παίκτης της Νιγηρίας που αποβλήθηκε γστο ματς με την εθνική μας, δήλωσε ότι άγνωστοι απειλούν τη ζωή του μετά από την αποβολή του, αλλά συνεχίζοντας είπε ότι έχει πίστη στο Θεό ότι θα τον προφυλάξει. Όχι ότι δεν θα βοηθούσε και κανένας αστυνομικός φρουρός τον παίκτη για να είναι πιο αποτελεσματική η προστασία!...

· Ο Φάνης Γκέκας δήλωσε ότι για τον αγώνα με την εθνική Αργεντινής μπορούν να συμβούν τα πάντα, όπως βλέπουμε σε όλα τα παιχνίδια. Μακάρι ρε Φάνη. Παίξτε εσείς όπως μπορείτε και ότι βγει.

· Το μουντιάλ 2010 θα μείνει αξέχαστο για τις γκάφες των τερματοφυλάκων. Αλλού πέφτουν κι’ αλλού τρυπάει η μπάλα τα δίχτυα τους. Η μπάλα Jabulani, που σημαίνει στη γλώσσα των Ζουλού «Έλα να φέρεις ευτυχία» θα παραμείνει και θα χρησιμοποιηθεί στα προκριματικά του Euro 2012.