Μόλις το ΔΝΤ εξοντώσει τους έλληνες η κυβέρνηση θα …σώσει την Ελλάδα!


Γράφει ο Καφενόβιος

Εξοντώστε τους συνταξιούχους του άμεσου μέλλοντος, αν φυσικά καταφέρουν να φθάσουν στη σύνταξη, πριν πεθάνουν!

Ο παραλογισμός των κατακτητών, που κάθε μέρα ζητάνε κι άλλο αίμα, δεν έχει όρια: Πλήρης σύνταξη έπειτα από 40 χρόνια. Κι όποιος αντέξει!

Η κυβέρνηση έχει πάψει να κυβερνά, σύμφωνα με την εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός. Σε άλλες εποχές, ορισμένοι θα ονόμαζαν την κυβέρνηση, «κυβέρνηση Κουίσλινγκ».

Ουδείς υπουργός (εξαιρείται ο …τηλεσχολιαστής Λοβέρδος), έχει τα κότσια να κραυγάσει, να καταγγείλει, να αντισταθεί -έστω παραιτούμενος- στο Δ΄Ράιχ, που οδηγεί τη χώρα στην εξαθλίωση. Αντίθετα, στο Ασφαλιστικό και στο Εργασιακό, σκύβουν ολοένα και περισσότερο το κεφάλι, παραπλανώντας συστηματικά τους πολίτες.

Όπως υπογραμμίζει ο Κ. Τσουπαρόπουλος, στην «Ελευθεοτυπία», σε όλους τους τόνους η κυβέρνηση δήλωνε ότι, ο νέος (επώδυνος) υπολογισμός της σύνταξης θα αρχίσει από το 2018. Τώρα αποκαλύπτεται επιστολή της...........
Κομισιόν, που μιλάει για σχεδόν άμεση εφαρμογή των νέων ασφαλιστικών ρυθμίσεων, όταν η κυβέρνηση έκανε ολόκληρη επικοινωνιακή εκστρατεία για να αποτρέψει πρόωρη συνταξιοδότηση και μιλούσε για ώριμα δικαιώματα. Η κυβέρνηση τρέχει επίσης κυριολεκτικά να καταργήσει ακόμη και την αποζημίωση που παίρνει ο μισθωτός όταν απολύεται. Και αν δεν την καταργήσει, θα τη μειώσει αισθητά, για να ελαφρυνθούν οι έλληνες επιχειρηματίες και να «καταξιωθεί» ο νεοφιλελευθερισμός των Βρυξελλών. Πού να ακουμπήσουν οι κακόμοιροι εργαζόμενοι; Και πού να στηρίξουν τις ελπίδες τους οι άνεργοι, όταν βλέπουν ότι αντί να δημιουργούνται θέσεις εργασίας, η κυβέρνηση διευκολύνει την απώλεια και άλλων;

Ας αφήσει ο πρωθυπουργός τους θεατρινίστικους λεονταρισμούς. Το Δ΄Ράιχ οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στη χρεοκοπία και στην επιστροφή της δραχμής!

Επειδή τα χειρότερα έπονται, η κοινωνική αντίσταση για την ανατροπή αυτών των μέτρων που χρεοκοπούν την κοινωνία, αποτελεί μονόδρομο.