Επίσης όσοι βρίσκονται στην χώνεψη, ας μην μιλούν πολύ!


Ε, μας πρήξανε!
Παίζοντας την κολοκυθιά θα βρούμε ποιός φταίει για το ότι φτάσαμε στον πυθμένα του πυθαριού με τα σκατά; Ας μην απαντηθεί το αίνιγμα αφού αδυνατούν οι μηχανισμοί να βρουν την άκρη!
Με τις δημοσκοπήσεις δεν λύνεται τίποτα, η θεια-Μαρίκα στην Πετρομαγούλα που ερωτήθη, δεν έχει τα στοιχεία για να αποφανθεί. Επίσης η μνήμη της είναι συνήθως πολύ κοντή, όπως και πολλών δημοσιολογούντων, αλλά αυτό είναι άλλος καημός και άλλης εκπομπής θέμα.
Αλλά μιας και ήρθε η κουβέντα: Εκείνα τα κομματικά στελέχη πια, την πατσαβούρα έφαγαν; Άσε οι διατεταγμένοι κονδυλοφόροι, μορφές λατρεμένες!
Να σκάσουν τουλάχιστον μπορούν; Γιατί βεβαίως οι άνθρωποι όταν τρώνε δεν μιλάνε, είναι κανόνας του σαβουάρ βιβρ απαράβατος, αλλά και η χώνεψη για να ολοκληρωθεί ομαλά χρειάζεται κι αυτή μιαν ηρεμία. Μην ανατρέψουμε τώρα και τους κανόνες...
Πλην όμως έχουμε τους ζηλωτές που δεν μας ..........
αφήνουν να ξεχαστούμε με κάτι σοβαρό, εναν σκυλοκαυγά του κ. Ψινάκη μετά της κ. Μανωλίδου, ας πούμε. Τα κινηματογραφικά της κ. Ντούβλη. Γιατί η τέχνη προσδίδει στην καθημερινότητά μας το ποθούμενο.
Πάνω που αφοσιωνόμαστε στα σοβαρά, βγαίνουν οι μαθητευόμενοι μάγοι της πολιτικής στα δελτία;
Αφού λαγοί από το καπέλο δεν βγαίνουν πλέον, τι το βασανίζουν; Για να μας ανεβάζουν την πίεση; Γιατί δεν παίρνουν τα λάπτοπ τους παραμάσχαλα και να παίξουν πιο πέρα;
Τελικά πρέπει να περάσει μια ολόκληρη δεκαετία για να φτιαχτούν πολιτικά στελέχη ζυμωμένα στα προβλήματα και αποστασιοποιημένοι από φτηνές λογικές, προκειμένου να κυβερνηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ η χώρα!
Το θέμα είναι τι θα απογίνει μέχρι τότε.
Δημήτρης