Ποιός θα σταματήσει τον κατήφορο;;;

Γράφει ο Π.Π.

Απο αποσπασμα στο "Πρωτο Θεμα" πληροφορηθηκαμε οτι ο .."γνωστος" πλεον Οικονομικος Διευθυντης της ΕΤΑ εκτος το "bonus" που του εδωσε η διορισμενη διοικηση τον Νοεμβριο του 2009 για το οτι...διεπρεψε την περασμενη χρονια και η εταιρεια ειχε μονο 150 εκ. ζημια, εκτος αυτου του πριμ λοιπον ,ζητησε και ελαβε και ...(ακουσον - ακουσον) ...επιδομα αδειας ΜΟΝΟ 10.000 ευρω γιατι δεν του εδωσε το καλοκαιρι ο Διευθυνων Συμβουλος.(Τωρα πως αποδεικνυεται οτι δεν ελειπε απο τον γραφειο του κατα τους θερινους μηνες..αλλο θεμα..).
Δεν ειναι ομως μονο αυτος που πηρε και το "bonus" αυτο αλλα και το ....επιδομα αδειας...Ειναι και αλλοι διεθυντες απο οτι μαθαινω, εξισου αμφιβολου νομιμοτητας οσον αφορα την προσληψη τους.(Το πορισμα των Ελεγκτων που παρεδωσε στον Εισαγγελεα ο Γερουλανος το ανεφερει.).
Αληθεια ποιος θα σταματησει αυτον τον κατηφορο .........
Δικα του ειναι τα λεφτα και τα μοιραζει ετσι ο Διεθυνων Συμβουλος της ΕΤΑ (επιλογης κ.Μαρκοπουλου , επιμενω ..).Δεκα μηνες χωρις Διοικητικο Συμβουλιο εχει αυτη η δυσμοιρη ΕΤΑ.Ελεος.....
Τι ραμματα εχουν οι διεθυντες αυτοι για την γουνα του Διευθυνοντα και τους κανει ολα τα ...χατηρια...?Αξιοπρεπεια δεν υπαρχει ?
Ολοι κανουν θυσιες στην Ελλαδα μονο τα γαλαζια παιδια του Αρη εξακολουθουν να τρωνε με χρυσα κουταλια...μεχρι να τελειωσουν τα ..διαθεσιμα...!!