ΝΕΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ

Γράφει μικρός και ασήμαντος γιατρουδάκος


Δεν θέλω να είμαι αρνητικός απέναντι στις αποφάσεις της κυβέρνησης για το θέμα των διοικητών.Ποιός άραγε είμαι εγώ που θα τις κρίνει.Ειδικές επιτροπές με αξιόλογους επιστήμονες,πολιτικά επιτελεία, κομματικά στελέχη τεράστιου κύρους και ειδικοί επιστήμονες επεξεργάστηκαν τα χιλιάδες βιογραφικά που εστάλησαν μέσω της ανοιχτής διακυβέρνησης.Αυτοί απόλυτα αξιοκρατικά επέλεξαν τους καλύτερους.Μην αμφιβάλλεται για αυτό.Δεν υπήρχε απολύτως καμμια κομματική παρέμβαση.
Δεν φταίνε αυτοί που αξιολόγησαν.Αυτό το υλικό είχαν και αυτό αξιολόγησαν.Έτσι επέλεξαν τους καλύτερους.
Τώρα θα μου πείτε είναι κατάλληλος ο ελεγκτής της εναέριας κυκλοφορίας.Αγαπητοί μου αυτός πιάνει πουλιά στον αέρα.Ένα τόσο δα νοσοκομείο δεν μπορεί να διοικήσει??Γιατί απορείτε για τους δάσκαλους και τους καθηγητές???Οι άνθρωποι κοντρολάρουν τόσα χρόνια τα ζουζούνια μας στα σχολεία.Ξέρετε πόσο επώδυνο είναι ........
.αυτό? Ένα τόσο δα νοσοκομείο δεν μπορούν να διοικήσουν??
Πολιτικοί μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι και κάθε λογής συνταξιούχοι...από την πρέφα του καφενείου στην διοίκηση του νοσοκομείου.
Εγώ προσωπικά νοιώθω άχρηστος, τόσα χρόνια στη ζωή μου τι έκανα???Σπόυδασα, έγινα ο ανόητος γιατρός, έκανα μεταπτυχιακά,μίλησα και κανα τριάρι γλώσσες,πήγα και σε κάτι πολέμους (ανθρωπιστικές αποστολές τις λένε νομίζω), συνεργάστηκα και με κάτι διεθνείς οργανισμούς (ΟΗΕ νομίζω λέγεται ένας από αυτούς), μου έδωσαν και κάτι χαρτιά (εύφημους μνείες νομίζω τις λένε), και κάποια άλλα ασήμαντα τέλος πάντων πράγματα όπως 15 χρόνια εργασίας σε νοσοκομεία και κλινικές σε διάφορες διοικητικές και ιατρικές θέσεις.....Και πίστεψα ο ανόητος ότι με τα λίγα αυτά που είχα στο βιογραφικό μου μπορούσα να διεκδικήσω θέση διοικητή!!!! Αν είναι δυνατόν.Ποιός μπορεί να πιστέψει στο θράσος μου?????
Χίλια συγνώμη κύριοι ειδικοί της κυβέρνησης που σας υπέβαλλα στον κόπο να διαβάσετε και να αξιολογήσετε (το διαβάσατε??) το βιογραφικό μου!!!! Εγώ ο άχρηστος που πάω?????
Ξέρω, θα προσκολληθώ στον νέο διοικητή, υπάλληλο της ΔΕΥΑΠ, συνταξιούχο αστυνομικό, συνταξιούχο λιμενικό ή έστω στον δάσκαλο για να με φωτίσουν.Να με εκπαιδεύσουν.Και ίσως κάποτε γίνω και εγώ άξιος να πάρω καμμια θεσούλα σε διοίκηση....

Ταπεινά συγνώμη που τόλμησα να υποβάλλω το βιογραφικό μου.

Με τιμή
Ένας μικρός και ασήμαντος γιατρουδάκος