Γιατί να πληρώνουμε μόνο εμείς;;


Γράφει ο Β. Βασιλείου


Στη δημοσίευση του σχεδίου για το φορολογικό νομοσχέδιο διακρίνει κανείς ευκρινώς μέτρα για τους μισθωτούς , τους Δημοσίους υπαλλήλους - ενιαία φορολόγηση επιδομάτων - για πρώτη φορά επέκταση φορολόγησης της αποζημίωσης των απολυμένων.
Ψάχνει κανείς να δει σε όλες της κατηγορίες, που αναφέρονται οι βουλευτές , τι πληρώνουν , καθώς και οι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι της βουλής. Πουθενά δεν φαίνεται τίποτα.

Γιατί με τόσο πάθος τους υπερασπίζεται ο ........
γερμανοτραφής πρόεδρος της βουλής κ.Πετσάλνικος και η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου ;

Αβίαστα, εκ του αποτελέσματος , βγαίνει το συμπέρασμα επειδή είναι τα δικά τους παιδιά. Γιαυτό δεν αντιδρά κανένα αριστερό κόμμα. Σαυτό το θέμα υπάρχει ομερτα . Μούγγα στη στρούγγα . Που είναι αλήθεια το ΠΑΜΕ ; γιατι δεν ακούστηκε κάτι.
Μόλις προχθές μέσα στη κρίση μονιμοποίησαν 232 υπαλλήλους σε αυτό που βρίζουν και ξορκίζουν δημόσιο τομέα. Γράφεται ότι πολλοί από αυτούς δεν έχουν ούτε τα τυπικά προσόντα. Το μόνο που είπε ειρωνικά στη κοινωνία ο γερμανοτραφής πρόεδρος οτι ''ηταν το αγος του παρελθόντος''. Μήπως δεν συμμετείχε το κόμμα του σε αυτό.

Στις διαρροές μέχρι τώρα η κλίμακα πάνω από 75 χιλ ? είχε φορολογία 45%. Τώρα το 45% το πήγαν πάνω από 100 χιλ. Για να καλύψουν ποιους; τα καλοπληρωμένα στελέχη του Τραπεζικού τομέα ; ή τους βουλευτές ;
Φαίνεται ότι το φορολογικό νομοσχέδιο δεν ακουμπά όλους τους Έλληνες. Υπάρχει το γκέτο των λειτουργών της βουλής , βουλευτές και υπάλληλοι.
Ας βγει επιτέλους κάποιος να ενημερώσει τη κοινωνία και να μην κρύβονται, πόσοι είναι αυτοί οι υπάλληλοι και ποιες οι αποδοχές τους.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Ασχολειθείται με το φορολογικό για να εξαλείψετε τις αδικίες και τις ανισότητες που υπάρχουν , δώστε μια αναπτυξιακή προοπτική , να έχει ο Έλληνας ένα όραμα, για να μην περάσετε στην ιστορία με μαύρα γράμματα.