..για τα επομενα θα φταινε οι προηγουμενοι..

Γράφει ο zame

Μανατζαρισμα τις Κρίσης χρειαζόμαστε και όχι εκθέσεις ιδεών καθως η σχολικη οικονομια ειναι ανεπαρκεις για τα σημερινα δεδομενα...οπως ειπε σημερα σε μια συνεντευξη του ο κ.Ανδρουλακης.
Θετικές εντυπώσεις είχε η συνάντηση...απλά να μην είναι για επικοινωνιακούς & μόνον λόγους.
Με ενοχλεί όμως που τοσο...εύκολα αναθεματίζουνε την προηγούμενη κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή.
Διερωταμαι αν είμαι ο μόνος που βλέπω όχι μόνον θετική την πορεία της, αλλά Θεμελιώδη ανατροπή του άρρωστου κατεστημένου που τοσο καλά είχε ριζωθεί σε όλους τους τομείς όλα τα (προοδευτικά) προηγούμενα χρόνια..
Πρέπει όμως κάποιος να αναλάβει την στρεβλή επίθεση κατά της Μεγάλης Παράταξης,που γίνετε κατά καιρούς από αρκετούς.( δημοσιογράφους & πολιτικάντηδες)
να αναλάβει να (πακετάρει) αυτήν την εύκολη & στρεβλή κριτική , επίθεση και να την (δωρίσει) σε όλους τους ( παρικουντας της Ιερουσαλήμ )
Σαφώς και τους τελευταίους μήνες γίνανε μεγάλα και θετικά βήματα προς όλες σχεδόν τις κατευθύνσεις. αλλά όπως λέει και ο Σοφός λαός μας μετά την τρικυμία..έρχεται η γαλήνη.
Θεωρώ πολύ σημαντικό και Θεμελιώδη το ..........
Πολιτικό περιβάλλον που απορρόφησε αυτήν την Αναγκαία τρικυμία χωρίς μεγάλες ζημίες η έστω με τις λιγότερες. και εννοώ τον Κ.Καραμανλή που πήρε την ευθύνη και δρομολόγησε όλα τα επόμενα που ζούμε δεν είναι άλλο τίποτα από ελπίδα και θέληση να θωρακίσουμε καλλίτερα αυτό το Πολιτικό σύστημα απο τις εκνευριστικές νοοτροπίες , άρρωστες που μέχρι & άθλιες γίνανε.
και από τις δυο πλευρές. Εξουσίας και Λαού.
νοοτροπίες που σπείρανε και διαβρώσανε την κοινωνία πολλά χρόνια.(καθολου ευκολο να ξεριζωθούνε) ....αυτό το μπαταξτιδικο Κρατος υπηρετούσανε και εξυπηρετούσε....τι άλλο εκτός από όλα αυτά τα προηγούμενα που ζήσαμε (και λίγα ήτανε αυτα που μαθαμε..)
Θα ήξερε κανείς τίποτα... , θα βλέπαμε τίποτα από τα σημερινά ..αν δεν (έσκαγε το απόστημα της διαφθοράς)
Θεωρώ πως χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Καραμανλή για ολη την (βρώμικη δουλεία) που χρεώθηκε.
Γιατί χωρίς τα προηγούμενα δεν θα μπορούσαμε να ελπίζουμε στα επόμενα...που ειναι μονοδρομος.
και ειναι απαραίτητη η καλη ψυχολογια του κοσμου που τελευταια....καταρρακώθηκε

zame