Η Ντόρα ζητά Debate με Αντώνη

Στα ύψη ανεβαίνει το θερμόμετρο στη Ν.Δ., δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας. Τα επιτελεία της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντώνη Σαμαρά αφήνουν τη μάχη χαρακωμάτων και περνούν πλέον σε μετωπική σύγκρουση.
Η κ. Μπακογιάννη κάλεσε χθες τον κ. Σαμαρά σε τηλεοπτική μονομαχία, ενώ του ζήτησε να καταδικάσει τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες, αφήνοντας υπαινιγμούς ότι πίσω από αυτές κρύβεται το επιτελείο του.

ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ
για την αρχηγία της Ν.Δ. διαμορφώνεται στην τελική ευθεία προς τις εσωκομματικές εκλογές, όπως προκύπτει από χθεσινή δημοσκόπηση της εταιρείας Μetron Αnalysis (για τον ραδιοσταθμό Flash). Σύμφωνα με τη νέα έρευνα, η γαλάζια μάχη παραμένει ανοικτή, καθώς ο κ. Σαμαράς διατηρεί το προβάδισμα, αλλά η ψαλίδα έχει κλείσει από την πλευρά της κ. Μπακογιάννη, ύστερα και από την υποστήριξή της από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Κατά τη δημοσκόπηση, ο κ. Σαμαράς υπερέχει στο σύνολο των οπαδών της Ν.Δ., αλλά μεταξύ των γαλάζιων ψηφοφόρων στις πρόσφατες εθνικές εκλογές που θα μετάσχουν και στις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου, η κ. Μπακογιάννη καταγράφει οριακό προβάδισμα (50% έναντι 49,2%).