Δόλος στις ενέργειες του ανακριτή του σκανδάλου της Ζίμενς !

Διαβάζω σήμερα , Ελευθεροτυπία Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και μεταφέρω όπως και ότι κατάλαβα .



Δόλο λέει στις ενέργειες του ανακριτή του σκανδάλου της Ζίμενς Ν. Ζαγοριανού αποδίδει το πόρισμα του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, προϊσταμένου επιθεώρησης Ι. Παπανικολάου .

Οπως προκύπτει από το πόρισμα, ο κ. Ζαγοριανός με τις ενέργειές του παρέβη με πρόθεση τα καθήκοντά του , με συνέπεια να βλάψει το κράτος.

Κομβικό σημείο αποτελεί η παράλειψή του(του κ. Ζαγοριανού) να απαγγείλει κατηγορίες κατά του Μ. Χριστοφοράκου για τη γαλάζια περίοδο 2004-2007 , πράγμα που είχε σαν συνέπεια να του εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο και να παραγραφούν τα αδικήματα για τα οποία ζητείται η έκδοσή του . Έτσι διασύρθηκε η χώρα διεθνώς.

Αν σε αυτο το άρθρο , η κ. Βάνα Φωτοπούλου , γράφει αυτό που κατάλαβα, ο κ. Ζαγοριανός πρέπει να βρέθηκε σε δεινή θέση .

Από την μια με τις μεθοδεύσεις της η κυβέρνηση πέτυχε να μην μπορεί να διωχθεί κανένας πολιτικός για δωροληψία για την περίοδο 2004-2007 . Η Βουλή αποφάσισε ότι όλοι οι Γαλάζιοι Υπουργοί αυτής της περιόδου ήταν ΑΘΩΟΙ ! Κανένας τους δεν είχε «λαδωθεί» κατά το κοινός λεγόμενο .

Από την άλλη ο κ. Ζαγοριανός όφειλε κατά τον αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου κ Ι. Παπανικολάου , να έχει ασκήσει δίωξη κατά του κ. Χριστοφοράκου επειδή (ο κ. Χριστοφοράκος) είχε λαδώσει Γαλάζιους Υπουργούς αυτής της περιόδου .
Ελάτε στη θέση του κ. Ζαγοριανού .
Να τον λυπάμαι φίλοι μου ή να τον ζηλεύω ;
Εσείς ότι μου πείτε !

Λεωνίδας Ορφανουδάκης