Χριστοφοράκος Γιοκ επί του παρόντος

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΊΟΥ
Πρώτα από όλους, σας ενημερώσαμε το πρωί(Διάβασε εδώ) ότι αναβάλλεται η επιστροφή Χριστοφοράκου.Πράγματι μετά από ώρα επιβεβαιώθηκαν οι αποκλειστικές μας πληροφορίες και από τα Μ.Μ.Ε.


Περισσότερα στοιχεία από τις ελληνικές Αρχές προκειμένου να αποφανθεί για την έκδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου ζητεί με έγγραφό του προς την εισαγγελία Εφετών Αθηνών το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας. Έτσι η άφιξη του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens στην Αθήνα, η οποία αναμενόταν για απόψε, αναβάλλεται μέχρι το γεμανικό δικαστήριο να εκδώσει την προσωρινή απόφασή του -που ενδέχεται να καθυστερήσει μέχρι και τρεις μήνες.
Ο ανακριτής κ. Ζαγοριανός, που επρόκειτο να ταξιδέψει στο Μόναχο επικεφαλής αστυνομικού κλιμακίου, ειδοποίηθηκε την τελευταία στιγμή για το αίτημα του γερμανικού δικαστηρίου, και δεν αναχώρησε τελικώς για τη Γερμανία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο υπουργός, κ. Ν. Δένδιας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε ότι το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας αναστέλλει προς το παρόν την παράδοση του κατηγορούμενου για την υπόθεση της Siemens κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου στις ελληνικές δικαστικές αρχές.