Ο Σειταρίδης κοντά στον Παναθηναϊκό


Μπορεί επισήμως από την ΠΑΕ ΠΑΟ να διαψεύδεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την ένταξη του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο ρόστερ της ομάδας, όμως κάποιοι αναφέρουν πως υπήρξε επαφή με τον διεθνή πλάγιο αμυντικό από στέλεχος της εταιρείας, το οποίο του ζήτησε να περιμένει μερικές ημέρες πριν απαντήσει στην ΑΕΚ. Μάλιστα, ακούστηκε ότι οι «πράσινοι» έχουν έτοιμη πρόταση 1 εκατ. ευρώ ετησίως για τον διεθνή αμυντικό, η οποία υπερέχει κατά πολύ εκείνης της ΑΕΚ (700.000 συν μπόνους ετησίως για τριετές κλειστό συμβόλαιο).

Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου το όνομα του Σεϊταρίδη είχε «παίξει» δυνατά για τον Παναθηναϊκό. Οι τελικές διαπραγματεύσεις που θα ξεκινήσουν από σήμερα. Εξυπακούεται ότι αύριο που λήγει η διορία της ΑΕΚ στον Σεϊταρίδη για να απαντήσει στην δική της πρόταση, ο Γιούρκας θα δώσει αρνητική απάντηση και θα ευχαριστήσει την ΑΕΚ για το ενδιαφέρον της.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στην υπόθεση, ο Σεϊταρίδης επιλέγει τον Παναθηναϊκό και σε περίπτωση που υπάρξει ξαφνική εμπλοκή- αφού στις μεταγραφές αρκεί κάτι μικρό για να χαλάσει, όπως ένα σπίρτο να φέρει την καταστροφή στο δάσος -την λύση ξανά του εξωτερικού.