Μπερλουσκόνι, ο βασιλιάς της ζούγκλας με τις ξανθές


Οι Ιταλοί διασκέδασαν και αυτή την εβδομάδα με την μπαρόκ σεξουαλική ζωή του απίθανου πρωθυπουργού τους Σίλβιο Μπερλουσκόνι , μετά τις μαγνητοταινίες που κυκλοφόρησε η Πατρίτσια ντ΄Αντάριο, πόρνη πολυτελείας που είχε περάσει μια εξαντλητική νύχτα με τον πρωθυπουργό πέρυσι.

Ο εκπρόσωπος του κ. Μπερλουσκόνι είπε ότι οι ταινίες δεν είναι γνήσιες, αντιθέτως όμως οι Ιταλοί φαίνεται ότι τις θεωρούν αληθινές.

Ποιος θα μπορούσε να επινοήσει την καυχησιά στην πρώτη συνάντησή τους, όταν ο πρωθυπουργός επαιρόταν για τις 40.000 ιστορικά πάρκα τις Ιταλίας, τις 3.500 εκκλησίες της, τις 2.500 αρχαιολογικούς χώρους για να περιγελάσει την πολιτιστική φτώχεια των Φινλανδών οι οποίοι κατά την επίσκεψή του στη χώρα τους δεν είχαν να του δείξουν παρά μία μόνο ετοιμόρροπη ξύλινη εκκλησία;

Οι επίμαχοι διάλογοι κυκλοφορούν σε χιλιάδες ιστοσελίδες και αποτελούν το αποκορύφωμα σωρείας σκανδάλων και «πάρτι οργίων» στη .....Σαρδηνία και στη Ρώμη, με πρωταγωνιστή τον κ. Μπερλουσκόνι, ενώ δεν έχει ακόμη αποσαφηνισθεί ποιες ήταν οι σχέσεις του με τη νεαρή Ναπολιτάνα Νοέμι Λετίτσια, μοντέλο εσωρούχων. Ολα αυτά έχουν επιβαρύνει πολύ την εικόνα του ανδρός, ο οποίος δεν έχει πάψει να κατηγορείται για πάσης φύσεως σκάνδαλα από την ημέρα που αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, πριν από 15 χρόνια.

Και ο κόσμος διερωτάται για πόσο ακόμη θα ανέχεται ο ιταλικός λαός αυτόν τον σεξομανή σαλτιμπάγκο...

Δεν είναι λίγοι αυτοί που τον εγκρίνουν. Στα μάτια τους ο κ. Μπερλουσκόνι συμπεριφέρεται όπως ένας πραγματικά δυνατός άνδρας.

Ασκεί ένα είδος πρωτόγονης έλξης, κάτι σαν βασιλιάς της ζούγκλας. Η ικανότητα να προσελκύει ατέλειωτο αριθμό νέων, όμορφων και σεξουαλικά ώριμων γυναικών αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη δυνάμεως.

Είναι οι Ιταλοί πολιτικώς υπανάπτυκτοι; Κατά κάποιον τρόπο ναι. Ωστόσο αυτός, ο πιο αδιάντροπος φαλλοκράτης ανάμεσα στους ευρωπαίους πολιτικούς, φαίνεται ότι είναι ο ηγέτης έτσι ακριβώς όπως τον θέλουν.
ΠΗΓΗ