Αστυνομικό που δούλευε και ως Σεκιουριτάς , τον έδεσαν οι ληστές και τον συνέλαβαν οι συναδελφοί του

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας, που κλήθηκαν στο σπίτι επιχειρηματία μετά από ληστεία, υποχρεώθηκαν να συλλάβουν... συνάδελφό τους, ο οποίος δούλευε παράνομα εκεί ως φύλακας ιδιωτικής εταιρείας, κι έπεσε και ο ίδιος θύμα των ληστών.
Οι θρασύτατοι ληστές ακινητοποίησαν, χτύπησαν, έδεσαν και φίμωσαν τον εν ενεργεία αστυνομικό, πριν εισέλθουν στο σπίτι και αρπάξουν χρήματα, χρυσαφικά, τηλέφωνα, αλλά και το πολυτελές τζιπ του επιχειρηματία για να διαφύγουν.

Αρχικά ο αστυνομικός-φρουρός ισχυρίστηκε πως είναι φίλος του ιδιοκτήτη και πήγε εκεί για να τον μεταφέρει ως οδηγός στη Θεσσαλονίκη για μια υπόθεσή του. Ωστόσο, τον διέψευσε ο ίδιος ο επιχειρηματίας, ο οποίος εξεταζόμενος χωριστά είπε στους......

αστυνομικούς πως ο συνάδελφός τους εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, την οποία ο ίδιος πλήρωνε για να του φυλάει το σπίτι.

Ο αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών, με πολυετή υπηρεσία στο Σώμα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχτηκε η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης.

«Ηταν μια ενέργεια αναντίστοιχη με τη μέχρι τώρα πορεία, την εντιμότητα και την ικανότητα του συγκεκριμένου συναδέλφου», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας, Π. Νάνης, την ώρα που ανώτεροι αξιωματικοί σχολίαζαν πως το γεγονός εκθέτει την αστυνομία.

Η ληστεία σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι τέσσερις δράστες, πιθανόν Αλβανοί σύμφωνα με τις καταθέσεις, φορώντας κουκούλες και γάντια μπήκαν στο προαύλιο του σπιτιού του επιχειρηματία στην Τερψιθέα της Λάρισας και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον αστυνομικό-φρουρό που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του
Πηγή Εθνος