Κουλουβάχατα


Λίγο πριν διεξαχθεί στη βουλή η κρίσιμη ψηφοφο-ρία για την παραπομπή ή όχι του πρώην υπουργού κ. Παυλίδη, στο εσωτερι-κό της κυβερνητικής πα-ράταξης επικρατεί χαμός.
Πέρα από τις κατ΄ ίδίαν δηλώσεις βουλευτών και στελεχών, πέρα από φη-μολογούμενες προθέσεις συμπεριφορών, έχουμε και το φαινόμενο των δημοσίων τοποθετήσεων, στις οποίες περιέχονται μηνύματα, προειδοποιήσεις, αλλά και απειλές !
Ο τύπος του σαββατοκύριακου δεν θα συμβάλλει στην ησυχία και την ηρεμία του κ. Καραμανλή, καθώς από τις σελίδες αρκετών εφημερίδων, κάποιοι, βρήκαν την ευκαιρία να προκαλέσουν ένα κινέζικο ντους, στη γαλάζια ηγεσία.

Ο Π. Δούκας με συνεντεύξεις του σε δυο εφημερίδες, (Θέμα και ΄Αρθρο), στέλνει σαφή μηνύματα υποστηρίζοντας πως.......
«…κάποιοι προσπαθούν να αποσείσουν τις δικές τους ευθύνες μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον και στρέφοντας τα φώτα προς άλλες κατευθύνσεις και πρόσωπα…», όπως γράφει, σήμερα, το εδώ. Ο πρώην υφυπουργός φέρεται, επίσης, να κάνει έμμεσες επιθέσεις τόσο στον κ. Ρουσόπουλο, όσο και στον κ. Αλογοσκούφη, για τις πολιτικές που ακολούθησαν…

Παράλληλα ο «αντάρτης», πρώην υφυπουργός κι αυτός Θ. Γιαννόπουλος, σε συνέντευξή του μιλάει για αναμενόμενο σοκ στις Ευρωεκλογές, καθώς «…οι ψηφοφόροι μας έχουν εξαντλήσει τα περιθώρια υπομονής και πρέπει να αλλάξουμε πολιτικές», ενώ, όπως έγραψε το Lamia news, από χθες, ο κ. Γιαννόπουλος «…διαμηνύει στον πρωθυπουργό ότι η επιλογή για διπλές εκλογές είναι επιλογή παραγραφής των σκανδάλων…».

΄Ολ΄ αυτά – κι άλλα που θα σκάσουν στη συνέχεια – δείχνουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο, την κατάσταση που επικρατεί, ήδη, στο εσωτερικό της κυβερνητικής παράταξης, καθώς και την ολοένα και μεγαλύτερη συσσώρευση αλληλοσυγκρουόμενων προβλημάτων και διλλημάτων, που επιτείνουν και μεγαλώνουν το αδιέξοδο στο οποίο έχει μπει ο κ. Καραμανλής…
Λογοπλοκίες