Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για αύριο Δευτέρα 27.4.09

Γράφει ο Χρήστος
Φίλοι και φίλες καλησπέρα...

Νεφώσεις θα επικρατήσουν αύριο σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα οι οποίες στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν και θα δώσουν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 8 Beaufort ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά για την..... Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν τις θερμές ώρες της ημέρας και θα δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά τμήματα της Κεντρικής της Δυτικής και της Βόρειας Ελλάδας. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως 6 Beaufort ενώ στο Ιόνιο αναμένουμε να πνέουν από νότιες διευθύνσεις θυελλώδεις έως 8 Beaufort. H θερμοκρασία χωρίς καμία αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί στην Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 17βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα από 9 έως 20βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα από 10 έως 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 10 έως 20 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς.


Καιρικά