Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για αύριο Κυριακή 26.4.09

Γράφει ο Χρήστος
Φίλοι και φίλες καλησπέρα....

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για αύριο Κυριακή σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα με κάποιες τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές ώρες. Μικρή ενίσχυση των βορείων ανέμων και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

Πιο αναλυτικά με γενικά καλό καιρό θα κυλήσει η Κυριακή στην χώρα μας με μοναδική παραφωνία τις τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά της Δυτικής και της Κεντρικής Ελλάδας της μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις και στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 6 Beaufort ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και προς το τέλος της ημέρας θα φτάσουν και τα 4 Beaufort. H.......
θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα Βόρεια και θα κυμανθεί στην Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα από 9 έως 21 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα από 10 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 11 έως 22βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις που από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.
Καιρικά