ΚΥΝΗΓΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ !!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;

kefaloniaphotonews.gr.
Η πληροφορία που έχουμε στη διάθεσή μας ασφαλώς σοκάρει. Οι πληροφορίες μας προέρχονται από έγκυρη πηγή, μέσα από το Αεροδρόμιο. Προσπαθήσαμε να την επιβεβαιώσουμε παίρνοντας τηλέφωνο τον κ. Αερολιμενάρχη αλλά δεν μπορέσαμε.
Μας κατήγγειλαν λοιπόν ότι έχει δοθεί άδεια ώστε να κυνηγούν μέσα στο χώρο του Αεροδρομίου. Αν, κάτι τέτοιο αληθεύει, τότε πράγματι κάτι συμβαίνει με το Αεροδρόμιο και τη λειτουργία του. . Η πληροφορία αυτή αν αληθεύει θέτει σε κίνδυνο τις αερομεταφορές, αλλά και επιφέρει αναστάτωση, σε όλα όσα έχουν σχέση με την σωστή απογείωση και προσγείωση των αεροπλάνων. Η δικαιολογία η οποία θα μπορούσε να προβάλλει ο κάθε αρμόδιος ασφαλώς θα είναι ότι κάτι τέτοιες δραστηριότητες διεξάγονται όταν το Αεροδρόμιο δεν λειτουργεί.
Περιμένουμε μια απάντηση από τον κ. Αερολιμενάρχη ή από οποιαδήποτε υπηρεσία του Αεροδρομίου, εφόσον κανείς δεν ξέρει ή δεν θέλει να ανοίξει το στόμα του αλλά και δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον κ. Αερολιμενάρχη........
Δεύτερο Δημοσίευμα
Ο κ. Αερολιμενάρχης δεν έκανε τον κόπο να απαντήσει κατευθείαν σε μας, προτίμησε να χρησιμοποιήσει…. διάμεσο, ίσως μ’ αυτό τον τρόπο να νομίζει ότι «καθάρισε» τις φήμες και τις καταγγελίες σχετικά με το κυνήγι στο χώρο του Αεροδρομίου. Επανερχόμαστε λοιπόν στο ερώτημά μας, γιατί όσα ήρθαν στα αυτιά μας ο κ Πυρπύλης μας θεωρεί επιεικώς περιορισμένης νοημοσύνης, ώστε να χρησιμοποιεί φθηνές δικαιολογίες. Όλα όσα είπε στο ….διάμεσο, τα γνωρίζουμε. Όπως, ότι ο αεροδιάδρομος πρέπει να είναι καθαρός από οποιοδήποτε πετούμενο, ότι ελέγχουν τον χώρο ώστε να γνωρίζουν τα είδη των πουλιών και όλα όσα χρειάζονται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ρωτάμε με περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη φορά: Κάθε μεσημέρι κι αν δεν είναι κάθε μεσημέρι, συχνότατα, κάτοικος της περιοχής μπαίνει με το τσιπ του, δυο καραμπίνες και δυο σκυλιά, στο χώρο και κυνηγάει, με τις ευλογίες και την νόμιμη άδεια που του έχει παραχωρήσει ο κ. Αερολιμενάρχης. (Έχουμε κι άλλες λεπτομέρειες αλλά ας τις αφήσουμε μια άλλη φορά). Ο κύριος αυτός, για να σας βοηθήσουμε, έχει καταπατήσει μικρό κομμάτι, καμιά τριανταριά τετραγωνικά, στον Περιφερειακό δρόμο του Αεροδρομίου. Ασφαλώς θα έχετε καταλάβει ότι όλα όσα ανέφερε, μάλλον, όλες όσες δικαιολογίες είπε στο….. διάμεσο είναι φθηνές δικαιολογίες.
Ο κ. Πυρπύλης ασφαλώς προσπαθεί να αποφύγει τις ευθύνες του που έχει μπροστά στα τόσα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί παλαιότερα. Να θυμίσουμε την επιβολή προστίμου στον αστυνομικό, και όπως μάθαμε, όσο νάναι κάνει γαργάρα ο κ. Αερολιμενάρχης την επιβολή ποινής στον Αστυφύλακα
.