ACHTUNG: ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ VERBOTEN


Αποφασίσανε και διατάξανε από την Alte Kommandantur του ΜΕ.ΜΑ. (Μεγ.Μαξ.) ότι πρέπει να συλληφθούν 13.500.000 κινητά, να βασανιστούν και να ομολογήσουν που βρίσκεται ο Palaiokostas Airlines… Οι κάτοχοι τους συντριπτικά πιτσιρικαρία μεταξύ 12 – 18 ετών, δεν θ΄ αντέξουν και θα τα ξεράσουν όλα… Τολμήσανε να ξεσηκωθούνε τον Δεκέμβρη του 2008, είναι αναρχικά στοιχεία, με ποινικά κολάσιμες πράξεις και γι΄ αυτό είναι οι υπ΄ αριθμό 1 ύποπτοι ως συνεργάτες του Ρομπέν της Θεσσαλίας… Μουλωχτά είναι τα μούλικα και θα πληρώσουν για τα καραγκιοζιλίκια των μεγάλων κυβερνητών.

Θα πρέπει εφεξής να δηλώνουν εκτός από ταυτότητα και το ΑΦΜ τους!!! (τώρα μαθαίνουμε ότι και οι μαθητές έχουν ΑΦΜ παρά το ότι είναι άνεργοι επί του παρόντος, και μελλοντικά δυστυχώς γι΄ αυτούς) και η Εφορία θα τους στείλει και μπουγιουρντί για να πληρώσουν αναδρομικά. Πως δικαιολογούν το ότι έχουν ακριβά κινητά και πληρώνουν τεράστια ποσά σε κάρτες για να στέλνουν SMS στα γκομενάκια τους?. Ποια είναι η παράνομη πηγή εισοδήματος τους?. Πως αλλάζουν τις συσκευές τους κάθε τρεις και δέκα?. Γιατί τις αλλάζουν?. Σε ποιους τις χαρίζουν?. Αν δεν μπορούν να απαντήσουν στα ερωτήματα θα θεωρηθούν ύποπτοι για συνεργασία με τον Palaiokostas Airlines, γιατί θα φανεί ότι ο lifestyle Θεσσαλός φυγάς τους χρηματοδοτεί από τους λογαριασμούς του. Και αν δεν παρουσιαστούν να δηλώσουν κάτοχοι με ταυτότητα και ΑΦΜ θα συλλαμβάνονται ως ύποπτοι για συνέργια στην απόδραση.

Αν είχαμε επωνυμία στα καρτοκινητά ο Παλαιοκώστας θα το ξανασκεφτόταν να κρεμάσει 13.500.000 κατόχους καρτοκινητών και δεν θα διέφευγε έτσι εύκολα.

Εννοείται ότι τα γελοία μέτρα που είχαν λάβει οι κυβερνώντες για τον επικίνδυνο έγκλειστο που τους έχει κάνει ρόμπες δεν υπολογίζονται ως η αιτία διαφυγής του. Το τζάμι της γελοίας πολιτικής τους πάλι τα παιδιά θα την πληρώσουν. Ο φουκαράς ο αδύναμος.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ