ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ 1-2

Για μια ακομη φορα ο Κλευτον αν και δεν ειναι ο μεγαλος παικτης καταφερε να κλεψει την παρασταση και να οδηγησει τον Παναθηναικο σε μια δυσκολη εκτος εδρας νικη με 2-1.
Το σκορ ανοιξε ο Βραζιλιανος με ενα εξαιρετικο μονοκοματο σουτ στο 41'. Ισοφαρισε ο Ντιμπαλα στο 50'. Τελος ο Πετροπουλος εκλεισε το σκορ στο 64'

Ο Κλευτον εδειξε οτι ειναι ο μονος παικτης που μπορει με μια εξυπνη μεταβιβαση η ενα θεαματικο γκολ να κανει τη διαφορα στον εφετινο Παναθηναικο. Γι'αυτο και δεν θα σταματησω να λεω οτι πρεπει να παιζει μονιμως και να εχει παντα παιγνιδια στα ποδια του, τονωνοντας του ετσι τη ψυχολογια και ανεβαζοντας του τα καλα παιγνιδια. Ο προπονητης του πρεπει να το καταλαβει και να τον βοηθησει και αν εχει προβλημα με την εξωγηπεδικη ζωη του να τον επαναφερει στη ταξη.
Απο τους υπολοιπους μια απο τα ιδια. Ο Πετροπουλος αν και φανηκε βαρυς και κουρασμενος εδειξε οτι εχει το γκολ, ο Σαλπιγγιδης ο γνωστος, ο Γκαμπριελ ετρεξε και βοηθησε. Ο Νιλσον εκτος κλιματος και ο Σαριεγκι με την συνηθισμενη του γκαφα που δυστυχως καταληγουν παντα σε γκολ. Ο Ιβανσιτς φανερα επηρεασμενος απο την αποχη του.
Ενα παιγνιδι που περα απο τη νικη δεν ειχε τιποτα αλλο να προσφερει και περναει στην ιστορια σαν μια δυσκολη εκτος εδρας νικη του Παναθηναικου.

http://greenpowerpao.blogspot.com