Θα μας χορέψουν στο ταψί


Τελευταία παρατηρείται ότι μετά την ηχηρή απαλλάγη του " ξένου σώματος " κου Αλογοσκούφη! τα κυβερνητικά επιτελεία έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου γαλαντομία υποσχέσεων παροχών στα λόγια βέβαια μέχρι στιγμής! Τινές εξ αυτών παραυτά πέρασαν και σε πράξεις! όπως π.χ η κυρία Φ. Πάλλη-Πετραλιά που έκοψε βασιλόπιτα
και έσπευσαν να διεκδικήσουν το φλουρί της υπουργικής εύνοιας τουλάχιστον 2.500 θαυμαστές της, λένε μάλιστα ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Φάνη «λύνει τα θέματα». το κράτος να επιδοτεί τον εαυτό του για να μπορέσει να προχωρήσει σε δεκάδες χιλιάδες προεκλογικές προσλήψεις! Εντώ μεταξύ μια άλλη κυρία η κ. Ντόρα Μπακογιάννη παρουσιάζει σήμερα το μεσημέρι στη Βιέννη τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας της στον ΟΑΣΕ, ένω το βράδυ γιορτάζει την ανάληψη της προεδρίας με μια συναυλία του Γιώργου Νταλάρα σε θέατρο της Βιέννης την οποία προβλέπεται να παρακολουθήσει ολόκληρο το βιεννέζικο society.! Θάθελα να υπενθυμίσω στους απανταχού υπηκόους ότι η χώρα μας φέτος θα χρειαστεί να δανειστεί τουλάχιστον 42δις.ευρώ για να πληρώσει τα δανεικά και όχι για να χρηματοδοτήσει ανάπτυξη, το αντίστοιχο ποσόν του 2008 ήταν 39δις.ευρώ!
Εκτός και αν ο αντικαταστήσας τον Αλογοσκούφη κ.Παπαθανασίου κατέχει μαντικές ικανότητες, ή κονέξια σε χρυσωρυχεία στην Αφρική, οπότε καλό είναι να το γνωρίζουμε όλοι ώστε ν'αρχίσουμε να χορεύουμε συνγυναιξί και τέκνων!
Αν και το αντίθετο βλέπω να μας χορέυουν όλους στο ταψί!!!...
http://diaporon-bl.blogspot.com/