67χρονη έπνιξε τον 86χρονο εραστή της διότι δεν άντεχε άλλο σεξ

Ερωτικά πάθη και σεξουαλικά παιχνίδια μεταξύ 60άρηδων και 80άρηδων αποκάλυψε η δολοφονία 86χρονου στη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία συνέλαβε μια 67χρονη η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον υπέργηρο εραστή της επειδή της ζητούσε επίμονα να έχουν συνεχείς σεξουαλικές επαφές. Η φρίκη δεν τελειώνει εδώ: αφού τον σκότωσε μέσα στο σπίτι της, η γυναίκα δέχτηκε την επίσκεψη του έτερου εραστή της, ο οποίος γνώριζε την ύπαρξη του 86χρονου, καθώς στο παρελθόν είχαν... βρεθεί και οι τρεις τους αρκετές φορές. Η 67χρονη όμως αρχικά δεν του είπε λέξη για το έγκλημα. Του έκανε πρώτα το τραπέζι και μετά του αποκάλυψε ότι στο διπλανό δωμάτιο είχε αφήσει το πτώμα του 86χρονου φίλου τους, ζητώντας τη βοήθειά του για να το ξεφορτωθεί!

Από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ειδοποιήθηκαν, ανήμερα τα Θεοφάνια, για ένα πτώμα που βρέθηκε πεταμένο έξω από το χωριό Αρδαμέρι είχαν την πεποίθηση ότι βρίσκονταν αντιμέτωποι με μια ασυνήθιστη υπόθεση. Τις μακάβριες προβλέψεις τους είχε προκαλέσει το σκηνικό του άγριου φονικού. Το πτώμα ήταν ενός ηλικιωμένου άντρα, ο οποίος είχε δεμένα χέρια και πόδια, ήταν φιμωμένος και με μία σακούλα στο κεφάλι. Από την αρχή το ενδεχόμενο της ληστείας αποκλείστηκε, αφού βρέθηκε το ρολόι και η βέρα του θύματος, αλλά και 100 ευρώ στην τσέπη του.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του πτώματος, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν την απίστευτη υπόθεση και να συλλάβουν την 67χρονη, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον 86χρονο. Μαζί της συνελήφθη και ο συνομήλικός της, που κατηγορείται ότι τη βοήθησε στη μεταφορά του πτώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον 86χρονο εραστή της γιατί την πίεζε αφόρητα να κάνουν έρωτα. Η γυναίκα άρχισε να παραπονιέται, αλλά μάταια. Οπως ισχυρίστηκε μάλιστα η 67χρονη,ο 86χρονος την επισκεπτόταν τακτικά και πάντα με… άγριες διαθέσεις για σεξ, όπως και την τελευταία φορά που πήγε στο σπίτι της. Η γυναίκα θέλησε να βάλει ένα τέλος σ’ αυτή τη σχέση και τον έσπρωξε, όμως εκείνος συνέχιζε να την πιέζει. Μετά από ένα δεύτερο σπρώξιμο ο ηλικιωμένος έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε έναν καναπέ. Η 67χρονη τον αποτελείωσε πνίγοντάς τον και μετά τον έδεσε.

Πηγή espresso