ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Ανέκαθεν ο λαός μας εμφορείτο από δημοκρατικά αισθήματα και το αποδεικνύει για άλλη μια φορά. Τι ζήτησε ο πρωθυπουργός από τους Έλληνες;… Να θωρακίσουν το δημοκρατικό πολίτευμα…Να υπάρξει κοινωνική και πολιτική απομόνωση των στοιχείων της βίας…κλπ. Τον πήραν λοιπόν στα σοβαρά, μάλλον για πρώτη και τελευταία φορά, αφού διαπίστωσαν ότι υπό την πρωθυπουργία του έχει τελείως μπαχαλοποιηθεί η αστυνομία, που δεν μπορεί να προφυλάξει ούτε τον αυτό της. ερμήνευσαν ιδιότυπα τον εθελοντισμό του 2004. Το έργο εθελοντισμός 2008 έχει σκηνές από την Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή προσαρμοσμένο στις κοινωνικές συνθήκες των ημερών.

Στην Πάτρα κυνήγησαν και πλάκωσαν στο ξύλο τους κουκουλοφόρους που πήγαν να δώσουν ρεσιτάλ επαναστατικού ακτιβισμού, τους κυνήγησαν μέσα στα στενά, τους πιάσανε!!!, τους παραδώσανε στην αστυνομία!!!, και φτάσαμε στο σημείο η αστυνομία να προφυλάσσει μετά πολλών κόπων τους κουκουλακτιβιστές από λιντσάρισμα!!!.

Στην Πατησίων πιάσανε έναν που έκανε πλιάτσικο σε κατάστημα και τον τουλουμιάσανε και δεν μπορούσαν να τον πάρουν από τα χέρια τους οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι – αναρμόδιοι αστυνομικοί.

Σε άλλες πόλεις της χώρας πάνε να γίνουν τα ίδια.

Όλα αυτά είναι τραγικά αλλά δυστυχώς όταν λειτουργεί το αίσθημα της αυτοσυντήρησης φτάνουμε σε τέτοιο σημείο. Σημείο αυτοδικίας.

Που να φανταζόταν ο πρωθυπουργός ότι την προτροπή του για θωράκιση του δημοκρατικού πολιτεύματος, οι Έλληνες πολίτες θα την εφάρμοζαν κατά γράμμα. Τώρα δεν μας απομένει από το να βγει ένας εκ των πολιτών, να κάνει τον πρωθυπουργό, και να ξεκουράσει τον κ. Καραμανλή, που φαίνεται πολύ κουρασμένος και δύσθυμος ως προς το κυβερνάν. Μόνο αυτό μας λείπει να δούμε. Πάμε στοίχημα αν πράγματι συμβεί;…

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ