Οι Γαλάζιες Παρέες


Γράφει O DIS-PISTOS


Αντε τώρα να μην είμαι DIS-PISTOS !
Αντε τώρα να μην είμαι in!

Εμφύλιος ακούμε ξέσπασε μεταξύ των μελών της «παρέας από τη Θεσσαλονίκη», με επίκεντρο τα οικόπεδα της Νέας Ραιδεστού, τα οποία, αντί σε ακτήμονες, πέρασαν στην κυριότητα της Μονής Βατοπεδίου.
- ΠΑΠΙΣΤΑΣ ....-ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ...-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ...-ΚΑΝΟΥ η Αζέλ -...Με αποδεικτικό ενα DVD.....
To ένα DVD το βλέπουμε είναι αποδεικτικό εργαλείο, το άλλο το DVD με την υπόθεση ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ δεν ειναι αποδεικτικό στοιχείο!!!
Απο την άλλη εδώ στην Αθήνα , στην κατάθεσή του ο δικηγόρος Δ. Πελέκης διαβάζουμε οτι υποστήριξε για τον κ. Γ. Βουλγαράκη σύζυγο της κας Πελέκης , οτι δεν είχε καμία γνώση, όχι όμως και άγνοια, για τα συμβόλαια.
Η κυρία Σωτηροπούλου ακούσαμε να δηλώνει.....<<Εγώ ό,τι έκανα το έκανα μόνη μου, χωρίς τον Κουκουβίνο, που ενήργησε εν αγνοία μου>> επίσης η κ. Σωτηροπούλου περιέγραψε την έκπληξή της, όταν μπήκε με τη φίλη της- στέλεχος στην οργάνωση Καλαμαριάς της Ν.Δ.- στο γραφείο του Ψωμιάδη και τον άκουσε να την αποκαλεί «Αζέλ».
Όπως είπε, κατάλαβε τότε ότι η γνωριμία τους και η φιλική τους σχέση ήταν πολύ παλιά, από τότε που η κ. Κάνου εργαζόταν ως χορεύτρια σε νυχτερινά κέντρα του επιχειρηματία Μάρκου Καραμπέρη και χρησιμοποιούσε το όνομα «Αζέλ».
Επίσης ακούω οτι ο κ.ΠΟΛΕΜΗΣ που αγόρασε το Ολυμπιακό Ακίνητο προσφέρετε να το δώσει πίσω εφ' οσον όμως του δώσουν όλο το ποσόν που πλήρωσε και το δώρο των 9.000.000 ευρω που έδωσε στον ΕΦΡΑΙΜ !

Μύλος δηλαδή για την υπόθεση Βατοπεδίου, ......

Να εξακολουθήσω να'μαι DIS-PISTOS ?