Πάλι εξαγγελίες για τους πυρόπληκτους

Το Ειδικό Πλαίσιο Ανασυγκρότησης των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007 παρουσίασε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης.

Το σύνολο της δαπάνης θα ανέλθει σε 2,23 δισ. ευρώ και το Ειδικό Πλαίσιο Ανασυγκρότησης των περιοχών στηρίζεται σε επτά άξονες:

Την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών, την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, την προώθηση του πολιτισμού, την αποκατάσταση του πολεοδομικού ιστού, την ανάπτυξη υποδομών, την ανάπτυξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την προώθηση του τουρισμού.


Επιμέρους έργα υλοποιούνται ήδη ενώ με το Ειδικό Πλαίσιο Ανασυγκρότησης θα προωθηθούν και νέες δράσεις βραχυπρόθεσμου και μεσοπρόθεσμου χαρακτήρα.

Στόχος είναι το μεγαλύτερο μέρος των δράσεων να έχουν αναπτυχθεί στο σύνολό τους ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος τους έως τις 31 Δεκεμβρίου 2009.

Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος από την πλευρά του υπογράμμισε πως το σχέδιο για την ανασυγκρότηση των περιοχών θα ολοκληρωθεί πριν τελειώσει το ΕΣΠΑ και ανεφερε ότι το πρόγραμμα θα μπει σε διαβούλευση σε αποκεντρωμένο επίπεδο.


Σχόλιο καφενείου: Λόγια , λόγια , λόγια , δεν επιβιώνουν οι άνθρωποι με λόγια.

28 δισ.ευρώ για τις τράπεζες 2,23 δισ. ευρώ για τους πυρόπληκτους.

Αν έχουν στόχο εκλογές, μπορεί να πάρετε κανα τριχίλιαρο , αλλιώς κρατάτε μικρό καλάθι.