Ο Ολυμπιακός τράβηξε το πεντάσφαιρο

Βγαλμένος από τα πιο όμορφα ποδοσφαιρικά όνειρα των φίλων του, ο Ολυμπιακός έκλεισε με τον πλέον ιδανικό τρόπο ένα εντυπωσιακό διήμερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας πολλούς να ορέγονται ακόμα καλύτερες ημέρες για το άμεσο μέλλον.
Ο πιο ουσιώδης, ολοκληρωτικός, σαρωτικός Ολυμπιακός της φετινής χρονιάς ταπείνωσε την Μπενφίκα με 5-1 στο «καυτό», κατάμεστο Καραϊσκάκη και έβαλε γερά τα θεμέλια της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Εκεί όπου αξίζει 100% να βρεθεί με βάση την εντυπωσιακή εικόνα του στην αναμέτρηση με τους... ανερμάτιστους Πορτογάλους, που αλλού πατούσαν και αλλού βρίσκονταν στο φαληρικό γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και σκοράροντας από τ’ αποδυτήρια έβγαλαν αμέσως κάθε άγχος από πάνω τους, μεταφέροντάς το στο απέναντι «στρατόπεδο».

Η αποθέωση ήρθε δικαιολογημένα στο τέλος του ματς από 35.000 κόσμο γι’ αυτή την παράσταση των «ερυθρόλευκων» παικτών, που δείχνουν να έχουν βρει ρυθμό και να εξαφανίζουν κατά διαστήματα την μπάλα από τα μάτια των αντιπάλων τους...


Δείτε όλα τα γκόλ εδώ