ΗΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Νόμιμες λαθροχειρίες διαχρονικά!

Το κάκιστο παράδειγμα της Αθηναϊκής Δημοκρατίας όπου από το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι αποκλείονταν οι δούλοι ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια το Αμερικανικό κατεστημένο. Έτσι η μόνιμη αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων τους κατάντησε υστερογραφίδα κάθε υποψιασμένου Αμερικανού δημοσιογράφου. Και το οξύμωρο. Πρόκειται για την υπερδύναμη που ανέλαβε αυτοδικαίως και δια της στρατιωτικής της ισχύος να εξαγάγει αιματηρά αυτό το δημοκρατικό της μοντέλο σε όλο τον πλανήτη!

Παλαιότερα από το δικαίωμα ψήφου αποκλείονταν έτσι κι αλλιώς οι άστεγοι (ο Έλληνας γερουσιαστής Δουκάκης τους ανέβαζε ως πριν από μερικά χρόνια στο εφιαλτικό για την χώρα ποσοστό των 50 εκατομμυρίων) επειδή το σύστημα γνώριζε πως με την ψήφο τους θα ενισχυθούν οι «παρακατιανοί» αρνητές του. Κατά τον τρόπο αυτό όμως, το αποτέλεσμά τους ήταν διαβλητό ακόμη και κατά το ίδιο το Αμερικανικό Σύνταγμα στο όνομα του οποίου σχίζουν τα ιμάτιά τους συνεχώς.

Πρόσφατα και επειδή αποκαλύφθηκαν διεθνώς, η καθεστηκυΐα Αμερικανική τάξη έχει εκσυγχρονιστεί και οι μέθοδοί της δίχως κατ’ ουσία ν’ αλλάξουν προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα αποκλείοντας και πάλι εκατομμύρια ψηφοφόρων με την διαδικασία της ταυτοποίησης όπως γράφει ο Γαλλικός Monde. Δηλαδή. Οι δημόσιες υπηρεσίες του Αμερικανικού κράτους αποτύπωσαν εσφαλμένα –σκοπίμως γράφει ο Mode- σε δημόσια έγγραφα όπως διαβατήρια, άδειες οδήγησης και ασφαλιστικές κάρτες τα στοιχεία υπόπτων για τις δημοκρατικές τους πεποιθήσεις Αμερικανών, έτσι ώστε αυτά να μην ταυτοποιούνται με τα πρόσωπα κατά την διαδικασία των εκλογών και φυσικά να αποκλείονται της ψηφοφορίας.. Τόσο δημοκρατικά.. Τουλάχιστον οι μισητοί τους εχθροί, οι Σοβιετικοί, ως προς αυτό ήταν ειλικρινείς. Εκλογές διεξάγονται μεταξύ ίσων, διαλαλούσαν σε όλους τους τόνους, υπαινισσόμενοι πως μόνο οι κομματικοί δικαιούντο του προνομίου αυτού.

Και μια προειδοποίηση μην τύχει και κάποιος κάπου κάποτε με μεμφθεί για την παράλειψή μου.. Επειδή διακρίνω έναν άκρατο και μάλλον με συναισθηματικά κίνητρα Ομπαμισμό στην χώρα μας, καλό είναι οι κυβερνήσεις μας να κρατούν μικρό καλάθι γιατί μπορεί να βρεθούν την επομένη προ δυσάρεστων εκπλήξεων!!!

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr