Προς τον Κο Πρωθυπουργό


Καλησπερα αγαπητοι φιλοι,
Ακουσα με προσοχη τον κο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ που απευθυνομενος στην κομματικη νεολαια ΟΝΕΔ να επαναλαμβανει τις ιδιες κραυγες απειλωντας!
Απευθυνομενος με σεβασμο λοιπον προς κο Πρωθυπουργο λεω,
Κε Καραμανλη , ξερετε εκτος απο τις κραυγες και τις απειλες υπαρχουν και αλλα πραγματα που περιμενουν
οι μη κομματικοι φιλοι - και μη του κομματος σας, που το ψηφισαν.
Υπαρχει π.χ η ιδεολογια σας η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ? η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ? η τελος παντων δωστε της ενα ονομα και μηλιστε μας γιαυτην καποια στιγμη!! Πειτε μας για το τι σημαινει ΔΕΞΙΑ , και αν υπαρχει σημερα αυτη, ισως νεοι ανθρωποι να θελουν να μαθουν και στην θεωρια την σημασια της!!!!!
Υπαρχει η φορομπηχτικη πολιτικη των εμμεσων και αμεσων φορων!!! Και υπαρχει και σχεση μεταξυ αυτων !! Λενε μερικοι οτι την παραλαβατε 60 προς 40 και την πηγατε 70 προς 30 ειναι αληθεια ην ψεμματα ?? Εγω περιμενω να ακουσω απο τα χειλη σας κατι!
Υπαρχει π.χ η αισχροκερδια στα τροφιμα στην βενζινη στο πετρελαιο,-ξερετε αυτο εχει πεσει στα 89$ ενω οι τιμες στην Ελληνικη αγορα εχουν οσο οταν το βαρελι ειχε 140$ κε Καραμανλη -
Ξερετε κε Καραμανλη εκτος απο το κομματικο σας ακροατηριο με τα κομματοσκυλα και τους βολεμενους και κρατικοδιαιτους , που εμεις οι φορολογουμενοι πληρωνουμε , ειμαστε και οι αλλοι Ελληνες που κατοικουμε στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ και εσεις ειστε ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ , θα πειτε κατι και για τα θεματα που απασχολουν εμας τους αλλους, οπως
1. Υγειας
2. Παιδειας
3. Αισχροκερδιας
4. Συνταξεις
5. Μισθους
6. Εγκληματικοτητας
Γι αυτα τα θεματα κε Πρωθυπουργε θα μας μιλησετε καποια στιγμη, η θα συνεχισετε το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΒΙΟΛΙ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ο DI-APORON BL