Ολα τα γεγονότα για το Βατοπέδι

Γραφει ο
ΘΑΜΩΝΑΣ
και α ν α σ κ ο π ε ι περι το ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ εως τις 17:00μμ.

Δύο αντεισαγγελείς , Ηλίας Κολιούσης και Ελένη Σωτηροπούλου
, που ερευνούσαν την υπόθεση ανταλλαγής ακινήτων μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου κοινοποιούν την υποβολή παραίτησης και από το δικαστικό σώμα!
Η παραίτηση έχει υποβληθεί πριν δύο ημέρες και κρατιέται κρυφή στην Ευελπίδων

Στην συνέχεια και περι την 12ην έχουμε
δημοσιοποίηση της παρέμβασης του πρωθυπουργού, ο οποίος ζητά να μείνουν οι δύο δικαστικοί στις θέσεις τους και να έρθει ο φάκελος στη Βουλή.!
Αμεσως εχουμε κοινοποίηση επιστολής προς την Πολιτειακή και Πολιτική Ηγεσία του τόπου ο ηγούμενος του Βατοπεδίου Εφραιμ, δειχνει συνενόχους και εκβιάζει στέλνοντας μυνηματα προς αποδέκτας.
Λέγοντας μεταξύ των άλλων ....
Δεν θα δεχθώ όμως ποτέ σαν Έλληνας με απλό κοινό νού, πώς όλοι αυτοί οι άνδρες του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όλων των παρατάξεων, καθώς και οι επίσημοι Ανώτατοι Κρατικοί Λειτουργοί πού πέρασαν μάλιστα αυτά τα χρόνια από το Μοναστήρι μας και μάς συνεχάρησαν για το τεράστιο, μοναδικό έργο μας -όπως και γραπτά ακόμη το χαρακτήρισαν- όλους αυτούς πού τους τιμώ ιδιαίτερα για το ήθος και τις νομικές τους γνώσεις και πού ο Ελληνικός λαός τους εμπιστεύτηκε τα υψηλότερα αξιώματα… υπήρξαν αφελείς και παραπλανήθηκαν. !!
Αργοτερα μαθαινουμε οτι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδάς τόνισε ότι η δικογραφία για την υπόθεση της Μονής θα διαβιβαστεί στη Βουλή όταν ολοκληρωθεί η έρευνα και όταν υπάρξουν στοιχεία για ποινική ευθύνη υπουργών.!!
Παρα την προηγηθείσα επιθυμια του κου Πρωθυπουργου!.

Ο κ. Σανιδάς τασσεται υπέρ των ενεργειών του προϊσταμένου
της Εισαγγελίας Εφετών Κυριάκου Καρούτσου, τονίζοντας ότι ορθώς ενήργησε και έδωσε την παραγγελία στους δύο αντεισαγγελείς Εφετών Ηλία Κολιούση και Ελένη Σωτηροπούλου για συνέχιση και ολοκλήρωση προκαταρκτικής εξέτασης.
Ανέφερε ακόμη ότι η υπογραφή μιας διοικητικής πράξης εκ μέρους υπουργού συνιστά πολιτική ευθύνη, όχι, όμως, και ποινική, για την οποία, όπως τόνισε, χρειάζονται συγκεκριμένα στοιχεία.
Τα ΝΕΑ δημοσιευουν ρεπορταζ για την υπόθεση ανταλλαγής ακινήτων που δινει νέες διαστάσεις, καθώς αποκαλύπτεται ότι η λίμνη και οι παραλίμνιες περιοχές στη Βιστωνίδα έχουν χαρακτηριστεί από το 1996 προστατευόμενος βιότοπος και δεν μπορούσαν να μεταβιβαστούν.
Δηλαδη εχουμε μεγαλο ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ παιχνιδι που συνεχιζεται σε τεντωμενο σχοινι, που ισως ΟΔΗΓΗΣΕΙ κατα πληροφοριες διαρρεουσες και σε προωρες αιφνιδιαστικες ...................

Σε λίγο όλη η επιστολή Εφραίμ
Μείνετε στο καφενείο θα σας ενημερώνουμε συνεχώς