Σήμερα έχουν απεργία. Γιατί;;;

Αγαπητε Καφετζη Καλο απογευμα,

Εχουμε σημερα τους δημοσιογραφους να
απεργουν , με κύριο αίτημα την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Εύλογο το αίτημα, αλλά ακατανόητη η απεργία!
Γιατι
α.Το Ασφαλιστικό είναι πλέον νόμος του κράτους και έχει αρχίσει ήδη η εφαρμογή του, άρα μοιάζει δύσκολο έως αδύνατο να αποσυρθεί!
ΚΑΙ
β. Αν κάποιος πλήττεται από την απεργία σ΄ αυτή τη φάση δεν είναι η κυβέρνηση- σαμπάνιες άνοιξε, θεωρητικά, ο Ρουσόπουλος, που έστω για μια ημέρα δεν θα υπάρχουν εφημερίδες και δελτία - αλλά τα μέσα, και ειδικά τα έντυπα μέσα. Και γω πανω που νωμιζα οτι απεκτησε εχθρους ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ .
Αφου βιαστηκαν μερικοι Αρχι-δη μοσιογραφοι την περασμένη Παρασκευή να προεξοφλήσουν την ολική επαναφορά στο προσκήνιο του Κώστα Καραμανλή και κατάλαβαν χθες πόσο έξω έπεσαν στις εκτιμήσεις τους, ειπαν ας κανουμε κατι........αλλο !!!
Ειδαν οτι ο πανίσχυρος Πρωθυπουργός, όπως παρουσιαστηκε σε ελαχιστα ...δημοσκοπι-ε στικα ευρήματα!..- αποδείχθηκε ότι τζάμπα ωρυόταν από του βήματος της Κεντρικής Επιτροπής.
Φτερό στον άνεμο κατάντησαν οι φοβέρες και τα ανέξοδα νταηλίκια στα οποία επιδόθηκε μπροστά στο διψασμένο για μια τέτοια παράσταση κομματικό ακροατήριο.
Η εικόνα του «ισχυρού» , του αδιαφιλονίκητου κυρίαρχου του πολιτικού παιχνιδιού στραπατσαρίστηκε άσχημα στον πρώτο που δεν «μάσησε» - τον βουλευτή Δαϊλάκη. Και,
και τώρα, γαντζωμένος στην καρέκλα, προσπαθεί να μας πεισει οτι μπορει να τουμπαρει την κατασταση.
Αλλά είναι τόσο αξιοθρήνητη η προσπάθεια, που και μικρά παιδιά καταλαβαίνουν πως δεν έχει την παραμικρή τύχη.
Δεν μπορεί, πάει και τελείωσε. Κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβει, τόσο καλύτερα για τη χώρα και τους πολίτες, που δεν φταίμε σε τιποτα να πληρωνουμε την ακυβερνησια!!!
Κυκλοφορει ευρεως σημερα σε μερικα πηγαδακια ΠΛΑΤΕΙΩΝ οτι την Παρασκευη το βραδυ - που ελεγε και ο λα-ι-κος τροβαδουρος Καζαντζιδης - μου ετοιμασες με δακρυ την βαλιτσα μου......
Δεν εχω ακουσει γι αλλη απεργια σιωπητηριου προσεχως.
Συνισταται στους θερμοαιμους ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ - και ΚΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ.
Εξ αλλου η κακη χρηση του, εκεινους θιγει και αποκαλυπτει ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΟ ,πραγμα επικινδυνο!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΔΙ-ΑΠΟΡΩΝ