Επιχείρηση εκφοβισμού και απειλών προς τους εργαζόμενους από τον Ψωμιάδη


Την Πέμπτη 16-10-08 ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ.Π.Ψωμιάδης κάλεσε όλους τους Δ/ντές και τους Προϊσταμένους τμημάτων στη Νομαρχία (είναι η δεύτερη φορά μετά το 2006).

Στην περίπου 5λεπτη ομιλία του, είπε ότι είναι ικανοποιημένος από την λειτουργία των υπηρεσιών και των υπαλλήλων, αλλά πρόσθεσε με νόημα ότι :

  • υπάρχουν «κάποια ζιζάνια» που προσπαθούν να του δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά αυτός δεν πτοείται από τίποτε.
  • και όλη η Ελλάδα να είναι εναντίον του, αν θέλει να είναι πάλι Νομάρχης θα είναι.
  • κάποιοι (τα ζιζάνια) προσπαθούν να ανακατέψουν τα κόμματα εναντίον του, αλλά αυτός έχει τελειώσει με τα κόμματα και δεν ασχολείται, μόνο η ιδεολογία τον ενδιαφέρει (!!).
  • δεν έχει πλήξει κανέναν υπάλληλο με κομματικά κριτήρια και ούτε πρόκειται να το κάνει, δεν πρόκειται να «χαλάσει το σπίτι κανενός, ούτε να κόψει το ψωμί κανενός», και αν κανένας έχει άλλη άποψη να βγει και να την πει εκεί και όχι να ψιθυρίζεται σε άλλους χώρους.
  • η Θεσσαλονίκη είναι μικρή, μια «παρέα» είμαστε όλοι και ότι λέγεται σε βάρος του από οποιονδήποτε φθάνει σε αυτόν και το ξέρει (δηλαδή έχει ρουφιάνους παντού).
  • μπορούν όποιοι θέλουν να τον καταγγέλλουν με μηνύσεις, αλλά για το τι πρόστιμα θα βάλει και ποια θα μειώσει είναι υπεύθυνος αυτός και ας τιμωρηθεί από τη δικαιοσύνη (υπόθεση Τυχαλάκη).

Ουσιαστικά η ομιλία του Νομάρχη προς τους υπηρεσιακούς ....................................


Διαβάστε την συνέχεια του θέματός εδώ