Συμπληρώσαμε έξι μήνες λειτουργίας και Συνεχίζουμε

Ηταν 7 του Απρίλη όταν ξεκινήσαμε αυτή την όμορφη περιπέτεια στην blogόσφαιρα.
Σήμερα συμπληρώνουμε έξι μήνες , ας κάνουμε μια στάση και ένα μικρό απολογισμό
Τι κάναμε μέχρι σήμερα και που βρισκόμαστε ;

Ποιοι μας βοήθησαν και σε ποιους πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ
Εχουμε και λέμε



Ξεπεράσαμε τους 180.000 διαφορετικούς επισκέπτες και τις 300.00 επισκέψεις μέσα σε 6 μήνες και δημιουργήσαμε 1814 αναρτήσεις




Σπάσαμε το φράγμα των 3.000 διαφορετικών επισκεπτών την ημέρα και των 5000 κλικ στο καφενείο. ( Στον πίνακα δίπλα ο αριθμός των επισκεπτών την προηγούμενη εβδομάδα)








Είμαστε μέσα στην πρώτη δεκαπεντάδα των πιο δημοφιλή blogs ( οχι μόνο των blogspot, αλλά όλων) με βάση τον αριθμό των links που οδηγούνται προς αυτά από άλλα blogs ( Δείτε εδώ την σχετική σελίδα)





Είμαστε στην πρώτη δεκαπεντάδα των blogs σύμφωνα με την μέτρηση
επισκεψιμότητας που κάνει το alexa.com και δημοσίευσαν τα γκαρντάσια μας taxalia ( Η μέτρηση είναι ο μέσος όρος για τους 3 προηγούμενους μήνες , όταν ακόμη τιο καφενείο ήταν στα μπουσουλήματα και παίρνει υπ'όψην του και άλλους παράγοντες εκτός από τους επισκέπτες, όπως χρόνο,pages και άλλα)
Επισκεφτείτε το taxalia για να ενημερωθείτε


Τις τελευταίες μέρες το καφενείο έχει μεγάλη άνοδο. Από την προηγούμενη εβδομάδα το καφενείο ανέβασε το ποσοστό του σε όλα τα sites παγκοσμίως από οτο 0,00036% στο 0,00045%, άνοδος 47% και ανεβήκαμε 220.000 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.
Σήμερα είμαστε στην 305.708 θέση
Να και ο σχετικός πίνακας


Να υπογραμμίσουμε ότι είμαστε το πιο νέο blog και από αυτά που είναι μπροστά μας και από αυτά που ακολουθούν το καφενείο.


Ολα αυτά τα χρωστάμε στην αγάπη των θαμώνων του καφενείου, οι οποίοι μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και στηρίζουν το καφενείο.
Σε αυτήν την προσπάθεια ο καφετζής δεν είναι μόνος . Κοντά του έχει και τον στηρίζουν τους:Ευθύλογο, gianniotis.gr,ημίαιμο. bilsot , Ευγένιο Ανδρικόπουλο, Ιδεόγραμμα, Στέφανο Ληναίο, Συνταξιούχο, Φάνη Ξημεράκη,pasokpoisonous, Αλέξανδρο Πιστοφίδη, τον Ανθηρόστομο και την Υακίνθη, Τάσπα, Αγάθιο μοναχό, Γιώργο Πιπερόπουλο, Ανδρέα τον Κορίνθιο, diaporon BL, Πέτρο Πέτρου. Αναφέρομαι ονομαστικά σε αυτούς που γράφουν θέματα μόνο για το καφενείο. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, καθώς και όσους στέλνουν κείμενα τους για δημοσίευση και στο καφενείο μαζί με άλλα blogs.

Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τα blogs που φιλοξενούν στις στήλες τους θέματα του καφενείου και έτσι έγινε γνωστό το μαγαζάκι μας . Δεν αναφέρομαι ονομαστικά διότι σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον .

φίλοι θαμώνες
Θέλουμε τα σχόλιά σας, θέλουμε τις απόψεις σας, θέλουμε την αυστηρή κριτική σας.
Συνεχίζουμε με το ίδιο κέφι και μεράκι