ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Γράφει ο bilsot

Εν τάξει με το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου το ...εμπεδώσαμε !!! Οι πολίτες έχουν πια πειστεί, πως κανείς δεν θα πληρώσει και οι ευθύνες των πολιτικών θα μπουν στο ράφι του αρχείου και πάλι...Και με τα υπόλοιπα τι γίνεται ; Όπως π.χ. με το μπάχαλο και το ξεχαρβάλωμα των Ταμείων μετά την ...περισπούδαστη ενοποίηση;

Ας περάσει μια μέρα για παράδειγμα η κυρία Υπουργός από το ΤΑΠ-ΟΤΕ στο Μαρούσι -οδός Αγίου Παύλου 12 λέγεται η δ/νση, αν δεν την ξέρει - να ρίξει μια ματιά, χωρίς να της λένε οι δικοί της ότι όλα είναι ...ρολόι!

Κάθε μέρα εκατοντάδες ασφαλισμένων των ΟΤΕ - ΟΣΕ και ΕΛΤΑ συνωθούνται και διαπληκτίζονται με του άμοιρους υπαλλήλους , για να πάρουν τα ψίχουλα της διαφοράς των εξόδων τους από ιατροφαρμακευτικές υποθέσεις τους!!! Υπεύθυνοι και επώνυμοι πολίτες έρχονται σε σύρραξη με ανεύθυνους και ανώνυμους υπαλλήλους, που τους παραπέμπουν για το παραμικρό σε ανεύθυνους και ανώνυμους προϊσταμένους, που τους παραπέμπουν σε ανεύθυνους και αδύναμους διευθυντές, για να βρουν το δίκιο τους....

Χιλιάδες εργατώρες χάνονται στη σειρά των ταμείων για να εισπράξουν ψίχουλα από τις λίγες δεκάδες χιλιάδων των ευρώ, που διαθέτει η μπάνκα (70.000- 100.000 Ευρώ) είπε κάποιος , που εμφανίστηκε να ηρεμίσει τον κοσμάκη, κι αυτά τα λεφτά όχι κάθε μέρα... «ελάτε κι αύριο», σαν να μη φτάνει μιας μέρα ταλαιπωρία, "όποιος προλάβει κι είναι τυχερός θα πληρωθεί σήμερα!!!"

Το μπάχαλο της ενοποίησης σ’ όλο του το μεγαλείο κι αυτό μόνο σ’ ένα από τα τόσα ταμεία που ενοποιήθηκαν για το συμφέρον μας , λέει, αφού πριν δεν λειτουργούσαν ...σωστά !!!!

Να φανταστούμε και στα υπόλοιπα τι γίνεται ;;;;

bilsot