Δασκάλα φίμωσε για δύο ολόκληρες ώρες του μαθητές της!

Δε φτάνει που τα καλύτερά μας χρόνια τα τρώμε στα θρανία αποκτούμε και ψυχολογικά τραύματα από ανισόρροπους δασκάλους! Σίγουρα αυτό σκέφτονται οι μαθητές της πέμπτης τάξης του δημοτικού Bruce School στη Μασαχουσέτη. Γιατί να σκέφτονται κάτι τέτοιο; Μα γιατί η δασκάλα τους εν ονόματι Newman Montilla τους φίμωσε με κολλητική ταινία για δύο ολόκληρες ώρες!

Οι 21 μαθητές του τμήματος ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν τι έπιασε την αγαπημένη τους δασκάλα και φέρθηκε έτσι, πολύ περισσότερο δε οι ίδιοι οι γονείς. Φυσικά η δασκάλα απολύθηκε μετά από αυτό και τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματική και ψυχολογική βλάβη.

Η ίδια υποστήριξε ότι ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησαν να παίζουν με τα παιδιά κι επειδή κάποια είπαν ότι τους άρεσε, αποφάσισε να το συνεχίσει. Ήθελε, λέει, να δει πώς θα αντιδρούσαν αν τους κρατούσε τα στόματα κλειστά. Ευτυχώς κάποια στιγμή η γραμματέας του σχολείου είδε το αποκρουστικό θέμα και όρμησε να το σταματήσει. Ενημέρωσε το διευθυντή, εκείνος τους γονείς και οι γονείς την αστυνομία!

Σχόλιο καφενείου : Μήπως την βρούμε την δασκάλα και την στείλουμε στα κανάλια στις οκτώ ακριβώς, να κάνει τη δουλειά που ξέρει καλά::: Λέω μήπως;;