ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ


Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου κάθεται όλο αυτό το τζέρτζελο που γίνεται με το ποδόσφαιρο. Χλαπάτσα πράμα παίζουνε, βάζουνε τον κόσμο να πληρώνει τα κερατιάτικα του για εισιτήριο, και άμα δεν τους έρθει το αποτέλεσμα που θέλουνε, τους φταίει πάντα το κοράκι που δεν τους έδωσε το πέναλτι, που τους έκοψε με οφσάιντ, που…που…που…

Βλέπει κανείς, ας πούμε, τον Παναθηναϊκό, με καινούρια διοίκηση και μετόχους, που το καλοκαίρι δαπάνησε πολλές δεκάδες εκατομμύρια για να φτιάξει ισχυρή ομάδα, πήρε έναν εξαιρετικό προπονητή, έφερε πολύ καλούς – κατά όνομα- παίκτες και το αποτέλεσμα είναι ότι σέρνεται κυριολεκτικά. Αντί λοιπόν να φτιάξει μια ομάδα επιεικώς ανεκτή είναι χώμα. Αντί να έχει ένα σύνολο που να είναι αντάξιο του ονόματος του συλλόγου, ψάχνεται μέσα από φτηνές δικαιολογίες να εξηγήσει το μαύρο χάλι του. Ο συνήθης ύποπτος είναι η διαιτησία. Τους φταίει ο διαιτητής που δεν έδωσε το πέναλτι και δεν κερδίσανε τον ΠΑΟΚ. Να δεχτεί κάποιος ότι έχουν δίκιο. Κοτζάμ ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό κατέληξε να περιμένει ένα πέναλτι για να νικήσει;. Τέτοια ξεφτίλα!!!. Γιατί δεν μας λένε οι παράγοντες των πρασίνων γιατί ο ΠΑΟ έχει τέτοιο μαύρο χάλι εδώ και καιρό;. Γιατί για άλλη μια φορά ο μπασκετικός Παναθηναϊκός θα ξελασπώσει και πάλι τον ποδοσφαιρικό και θα δώσει επιτυχίες αντίστοιχες της μεγάλης ιστορίας της ομάδας;.

Τι στο διάολο συμβαίνει και τα τελευταία πολλά χρόνια η ομάδα πάει από το κακό… στο πιο κακό…στο χειρότερο;. Τι συμβαίνει στα αποδυτήρια και στη διοίκηση της ομάδας και δεν σηκώνει κεφάλι;. Ποιους βολεύει η κατάσταση;. Μην μας πουν μόνο για τους φιλάθλους τίποτα, γιατί φέτος οι ήρωες αυτοί την αγκαλιάσανε και την ξαναγαπήσανε την ομάδα, ενώ η ομάδα δεν φαίνεται να τους αγαπά και στο τέλος θα τους ξαναπογοητεύσει. Και δεν θάχουνε μόνο ένα -τον Τζίγκερ- απέναντι τους για να βρίζουνε αλλά πολλούς πολυμετοχικούς. Καιρός να σοβαρευτούν στην Παιανία και να παίξουνε τόπι αλλιώς ας το πουν στον κόσμο τους ότι κλείνουν το ποδοσφαιρικό τους τμήμα και να στείλουν τους παίκτες να πάνε για βρούβες.

TRANSFORMER