Στη φυλακή οι γονείς της Ελληνογιαπωνέζας

Στις φυλακές θα οδηγηθούν αύριο Τετάρτη οι γονείς της 36χρονης Ελληνογιαπωνέζας, που βρέθηκε νεκρή στην Αμάρυνθο. Ανακριτής και εισαγγελέας, ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή τους καθώς δεν πείστηκαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το θάνατο της κόρης τους

Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκιση των γονέων της 36χρονης Ελληνογιαπωνέζας, που βρέθηκε νεκρή στην Αμάρυνθο. Οι γονείς της άτυχης κοπέλας οι οποίοι οδηγούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας, στην απολογία τους στον ανακριτή αρνήθηκαν οποιαδήποτε συμμετοχή στον θάνατο της κόρης τους.

Επέμειναν στην εκδοχή της αυτοκτονίας και υποστήριξαν ότι μετέφεραν και έκρυψαν την σωρό για να αποφύγουν το σκάνδαλο και να μπορέσουν να προχωρήσουν σε κανονική ταφή που είναι αδύνατη στις περιπτώσεις αυτοχειρίας. Ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει που βρίσκεται το αντικείμενο με το οποίο υποτίθεται ότι έκοψε την φλέβα του αριστερού χεριού το θύμα. Και οι δύο έπεσαν σε αντιφάσεις και οι απαντήσεις που έδωσαν δεν κρίθηκαν πειστικές από τον ανακριτή. Οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία της κόρης τους την Πέμπτη τα ξημερώματα στην Αμάρυνθο Ευβοίας θα οδηγηθούν το πρωί της Τετάρτης στις γυναικείες φυλακές της Θήβας η μητέρα και στον Κορυδαλλό ο Ιάπωνας πατέρας πρώην διπλωμάτης. Ο δικηγόρος τους θα καταθέσει προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης.