ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ …ΦΙΡΜΑ;… ΚΑΡΑΠΕΙΡΑΖΕΙ

΄Άπαιχτος είναι ο άνθρωπος… Έδωσε τα ρέστα του μέσα στη Βουλή… Εκείνο εκεί το «πατριωτικό καθήκον μου» τι το ήθελε η φίρμα;. Δηλαδή όλοι εκείνοι που δεν προσπάθησαν να την πουλήσουνε την Ολυμπιακή τι ήταν;… Απάτριδες;… Πράκτορες;… Πουλημένοι;… Εκπρόσωποι ξένων εταιρειών που θέλησαν να χτυπήσουν την Ολυμπιακή κάνοντας την προβληματική και πτωχευμένη;… Και καλά οι Πασόκοι αυτοί είναι ο εχθρός του λαού κατά την φίρμα, αλλά ο ομογάλακτος του από το 2004 μέχρι το 2007 και αντίπαλος του στην Β΄ Αθήνας και αυτός είναι μέσα στο κόλπο της δολιοφθοράς;!!!...

Καλά η Αγία οικογένεια δια του δευτερότοκου εν πολιτική τέκνου της κάνει πολύ ωραία την γνωστή- εδώ και πολλές πολιτικές δεκαετίας- δουλειά της στον πολιτικό χώρο που εκάστοτε την φιλοξενεί, η από δω πλευρά δεν την καταλαβαίνει την υπονόμευση της και πρέπει το μάρμαρο να το πληρώσουνε κάποιοι φουκαράδες υπάλληλοι;… Μάλιστα η περίπτωση του ξεπουλήματος της Ολυμπιακής συμπίπτει με τους απαράδεκτους εθνικά χειρισμούς της - εν πολιτική μεγαλοαδερφής του φίρμα στο θέμα των Σκοπίων- που μέχρι στιγμής έχει δώσει στην αντίπαλη πλευρά το όνομα της Μακεδονίας και βλέπουμε και τι άλλο θα παραχωρηθεί δυστυχώς για την Ελλάδα. Έρχεται με αυτές του τις κινήσεις να συγκαλύψει το όλο θέμα του Μακεδονικού και του επίσης ξεπουλήματος των ιερών και οσίων μας. Τέτοιο πατριωτικό καθήκον του παλιού Οννεδίτη.

Είμαι από τους ανθρώπους που έχουν ρίξει τα μπινελίκια και τα καντήλια στους υπαλλήλους της Ολυμπιακής για καθυστερήσεις. Κρανίωνα. Ήμουν εναντίον της στάσης που κρατούσαν απέναντι μου με απαξιωτική συμπεριφορά και δυστυχώς έδωσαν δικαιώματα στους εχθρούς τους ώστε να μην μπορούν να τα μαζέψουν πια τα πράματα. Αλλά με το που έβλεπα τους ολυμπιακούς κύκλους και την σημαία ανατρίχιαζα. Ηρεμούσα, ένιωθα υπερηφάνεια. Όσοι έχουν βρεθεί στο εξωτερικό το ξέρουν τι εννοώ. Αυτό είναι ρε φίρμα πατριωτισμός. Και όχι το δικό σου ξεπούλημα. Αυτοί που την φτιάξανε την Ολυμπιακή ήταν οι παππούδες και πατεράδες μας με το στέρημα τους. Με τις παλιές βαλίτσες που τις έδεναν με σχοινί γύρω γύρω για να μην τους ανοίξουν. Με το χαρτί στο χέρι με το όνομα τους με φραγκοχιώτικα γράμματα για να τους αναγνωρίσουν οι ξένοι που θα πήγαιναν να τους παραλάβουν.

Αυτό ξεπουλάς φίρμα μου. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΝΙΩΣΕΙ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΠΟΥ ΑΜΟΛΥΣΕΣ ΧΘΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΩ. ΑΥΤΩΝΩΝΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ.

ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΛΟΓΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΖΟΥΛΟΣ ΔΙΑΤΑΝΟΣ. ΜΕΙΝΕ Η ΦΙΡΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ… ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑ. ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ AKΡΙΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΘΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ.



ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ