Γιατι ρε παιδιά αυτός ο blog-καυγάς, με την πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ σε bloggers!

Αναρτήθηκε από bollywood-greece

Έχει ανάψει ένας blog-καυγάς για την πρόσκληση από ΠΑΣΟΚους Ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες ...γιατί πήγαν ,με τι κριτήρια πήγαν κλπ ...
Χεστήκαμε ...αν πήρε το ΠΑΣΟΚ bloggers στις Βρυξέλλες ή παλιότερα που η Ντόρα έκανε επαφές με bloggers για το Σκοπιανό... Στην Ελλάδα είμαστε ρε παιδιά . Δεν ξέρετε πως γίνονται αυτά τα πράγματα! Και σιγά μην ασχολούμαστε με το blogging για να πάμε ταξιδάκια.. Όσοι πάνε σε τέτοια μίτινγκ ή ψάχνουν προσβάσεις σε άλλα κέντρα με το γεγονός ότι έχουν ένα blog , πάει να πει ότι την ψάχνουν αλλιώς... Βέβαια έχουμε πει ότι τα blogs είναι τα πάντα...Και το διαδίκτυο έχει χώρο για όλους... Ο χρήστης είναι αυτός που τελικά επιλέγει...και επιβραβεύει ή θάβει, όχι μόνο blogs αλλά και υπηρεσίες , εφαρμογές, site, μηχανές αναζήτησης , και ιδέες πάνω στην ενημέρωση, την ανταλλαγή απόψεων , την επικοινωνία κλπ Οπότε μην τρελαίνεστε και μην έχετε την νοοτροπία που έχουν τα άλλα μέσα ενημέρωσης!
Το διαδίκτυο έχει ένα μεγάλο ατού...Κυκλοφορεί ελεύθερο , αρκεί να το χρησιμοποιείς σωστά...
σε ότι και αν κάνεις...Είτε για χόμπι, είτε για επαγγελματικούς σκοπούς είτε για ιδεολογικούς... Εδώ έχουμε φθάσει να υπάρχει Ένωση Ελλήνων Χρηστών Ιντερνετ ...Καλά πλάκα μας κάνουν τι Ένωση είναι αυτή...των 2.000.000 χρηστών ή σε κάνα δυο χρόνια των 5.000.000 Είναι σαν να λέμε Ένωση Συνδρομητών ΟΤΕ ...Τότε μιλάμε για 10.000.000 Έλληνες! Δεν ξέρετε τι παίζεται τώρα με όλα αυτά...Υπάρχει χρήμα κοινοτικό και κρατικό για επιτροπές τεχνολογίας , καινοτομίας κλπ και κάποιοι επιτήδειοι με πολιτικές και κρατικές πλάτες "ψάχνουν" να το μαζέψουν ...και να "ταΐσουν" και κάποιους περιφερειακούς !!! Παλιά τους τέχνη κόσκινο ... Όποτε μην "τρελαίνεστε" ούτε με αυτά ...ούτε με άλλες προσδοκίες ! Απλά ,κάντε το blogging σας ή ότι άλλο θέλετε ...ενημερωθείτε από το ίδιο το διαδίκτυο και "ψαχτείτε" μέσα στο δίκτυο...Οι καλές δουλειές δεν χάνονται... Αν θέλετε πάλι να "μπείτε" και στα άλλα κόλπα ...να τα πάρετε , στην Ελλάδα ζούμε .Υπάρχουν πολλά κόλπα και μυστικά κονδύλια ...ακόμα και κρατικές διαφημίσεις που θα "πέσουν" κάποια στιγμή ... μην σας πούμε ότι "παίζουν" σε κάποια site που έχουν 10 κλικς την ημέρα ! Και αυτό είπαμε δεν το κάνουν γιατί έχουν κάποιες προσδοκίες (για προβολή κλπ) αυτοί που το κάνουν κλπ ...απλά θέλουν να μαζέψουν το "χαρτί" και ψάχνουν περιφερειακούς και άλλοθι...Και σε τελική ανάλυση δεν θα τους πάρει και κανείς είδηση!