Προς τι ο «αγώνας δρόμου» των ελλήνων πολιτικών για μια συνάντηση με τον Barack Hussein Obama;

Τις σκέψεις μας αναφορικά με την εκλογή προέδρους στις ΗΠΑ τις έχουμε καταγράψει…
-
Για τους αφελείς κι όχι για τους αμερικανοτσολιάδες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των υποψηφίων προέδρων ΗΠΑ
- Υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, ή του Ισραήλ, ο Barack Hussein Obama;
Συνεπώς δεν κατανοούμε τις αγωνιώδεις προσπάθειες των ελλήνων πολιτικών για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον κύριο Barack Hussein Obama.
Ο Κ. Μητσοτάκης μετέβη στο «συνέδριο» των δημοκρατικών, αλλά δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει μία φωτογραφία με το «αστέρι» της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής. Ο επικεφαλής μπλόγκερ του ΠΑΣΟΚ μετέβη κι αυτός, χωρίς αποτέλεσμα.
Ελλονοαμερικανοί όλων των κομματικών αποχρώσεων δίνουν μάχη για να εξασφαλίσουν σε έλληνες πολιτικούς δύο δευτερόλεπτα με τον κ. Barack Hussein Obama.
Σήμερα οι επιτελείς του Γ. Παπανδρέου και της κυρίας Ντόρας Μητσοτάκη, δίνουν «μάχη» για μια συνάντηση-φωτογράφιση αυτών με τον Barack Hussein Obama.
Μάλιστα ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ και οι «προσπάθειες» συνάντησης του με τον Obama μεταβάλλονται από ώρα σε ώρα…Νεότερες πληροφορίες μιλούν για «ναυάγιο» της συνάντησης...
Για την κυρία Ντόρα το κατανοούμε.
Όμως, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ λόγο να «σπαταλάει» τη δυναμική του για μια φωτογραφία με τον υποψήφιο αμερικανό πρόεδρο. Άλλωστε δεν θα προσφέρει τίποτα στην ελληνική πολιτική σκηνή και στους έλληνες που στενάζουν από την πολιτική της δεξιάς.
Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, της μεγαλύτερης πολιτικής οργάνωσης του πλανήτη, δεν έχει καμία ανάγκη τον Obama.
Τουναντίον, ο αμερικανός θα έπρεπε να παρακαλεί για μια συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου.Κι αυτό, νομίζουμε δεν είναι αποδεκτό από τους επιτελείς του προέδρου της Διεθνούς…

sibilla-gr-sibilla