Σας ευχαριστώ όλους

Ηταν 7 Απρίλη όταν το καφενείο άνοιξε τις πόρτες του στη blogόσφαιρα και ξεκίνησε αυτήν την όμορφη περιπέτεια .
Τρεισήμισι μήνες και ας ανοίξουμε τα βιβλία να κάνουμε ταμείο. 1065 Αναρτήσεις , 87.000 επισκέπτες σε 148.000 επισκέψεις και χιλιάδες email .Ούτε στα πιο προχωρημένα όνειρα μας δεν το πιστεύαμε όταν ξεκινούσαμε . Πιστεύω ότι αυτό που καταφέραμε να κάνουμε ήταν αυτό που είπαμε από την αρχή. Θα είμαστε ένα κανονικό Ελληνικό καφενείο που θα ακούγονται όλες οι φωνές χωρίς λογοκρισίες και αποκλεισμούς.

Σ’αυτή τη πορεία βρήκαμε πολλούς συνεργάτες και αποκτήσαμε πολλούς φίλους και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους . Ξεκινώντας από τον bilsot ( Αν και τον έχω χάσει τον τελευταίο καιρό) που ήταν ο πρώτος που έγραψε στο καφενείο. Τον ευθύλογο (περαστικό) , τoν gianniotis.gr , Ημίαιμο και ιδεόγραμμα. Τον Ευγένιο Ανδρικόπουλο, , τον pasok poisonous , τον συνταξιούχο , τον Πέτρο Πέτρου , τον aris , τον Βασίλη τον Τσούγκαρη και όλους τους φίλους που φιλοξένησα τις απόψεις τους στο καφενείο. Θέλω να αναφέρω ξεχωριστά τον Κώστα τον χωριάτη που ήταν η αφορμή για να ανοίξω το καφενείο και τον alexantrotrollientes που ήταν ο πρώτος που με ξεστράβωσε όταν έστηνα το καφενείο . Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους σχολιάζουν τις αναρτήσεις του καφενείου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους bloggers που φιλοξένησαν κείμενα μας και όσους μου έστειλαν δικά τους και δημοσίευσα στο καφενείο. Και να μην ξεχάσω τον καλλιτέχνη του διαδίκτυου τον bang.gr που έφτιαξε το banner του καφενείου , καθώς και όλα τα blogs που κάνουν link στο καφενείο.

Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που βρήκατε καλό τον καφέ μας καθίσατε στο καφενείο και μας κάνατε παρέα.

Θα είμαστε συνέχεια ανοικτά σε ρυθμούς καλοκαιριού , για να σας κερνάμε και μαζί να συζητάμε και να κρίνουμε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας με κέφι και μεράκι

Ο καφετζής