Η Επιστροφή του bilsot

Αξιότιμοι θαμώνες και αγαπητέ Καφετζή

Χαίρετε και τρέμετε!!!!
Ο bilsot επέστρεψε από τις καλοκαιρινές του διακοπές δριμύτερος και ορεξάτος. Εκτός από καθαρό (νησιωτικό) αέρα, μάζεψα και αρκετά από τα καλοκαιρινά συμβαίνοντα στους παραθεριστικούς τόπους και με (αρκετή) γκρίνια θα τα ξεφουρνίσω.
Όμως για όσους/ες τώρα φεύγουν , αφιερώνω εξαιρετικά την φωτό από τη Σκόπελο με τις καλλίτερες ευχές μου για ξεκούραση, μπάνια, ξεφάντωμα και ...ότι ήθελε προκύψει!!!

bilsot

o φυλάττων (καλοκαιριάτικα) "Θερμοπύλες"


Ας Ξεκινήσουμε


ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ "ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΕΣ"

Παρακολουθήσαμε στην εκπομπή του ΕΧΤΡΑ "Αποκαλυπτικό Δελτίο" το "σήριαλ" των γαλάζιων συνδικαλιστών με τις πολλές θέσεις απ' εδώ κι από κει και φυσικά αναπολήσαμε και τις "ένδοξες μέρες των "πράσινων" και προείδαμε στο μέλλον και των επόμενων με όποιο χρώμα.
Όμως (γνώμη μου) μετά από κάθε καταγγελία, αποκάλυψη, ξεμπρόστιασμα, θα πρέπει να γίνονται και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
1. Κατάργηση ΟΛΩΝ των Δ.Σ. των δημόσιων οργανισμών, αφού σε τίποτε άλλο δεν είναι χρήσιμα, παρά μόνο να τοποθετούνται και να μισθοδοτούνται οι ημέτεροι.
2. Αν αυτό δεν είναι αρεστό, τότε ΟΛΕΣ οι θέσεις να είναι ΑΜΙΣΘΕΣ και με διάρκεια χρόνου 2 ετών.
3. Ανάληψη της διοίκησης από μάνατζερ (διευθυντές) με προκύρηξη θέσης και απαιτούμενα προσόντα σχετικά με το αντικείμενο του οργανισμού. (όχι δικηγόροι στα νοσοκομεία και γιατροί στα αγροτικά προϊόντα !!!)

Απλά πράγματα....



bilsot