Ολα στο φως

Αυτό, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, το αποδεικνύω καθημερινά και τόνισε ότι δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για μια ακηδεμόνευτη πολιτική, η οποία θα βγάλει τον τόπο από την ομηρία οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων, τα οποία θέλουν να αιχμαλωτίσουν τη βούληση του λαού, να την παρακάμψουν, αλλά και να κάμψουν την αξιοπρέπεια και το ηθικό του Έλληνα πολίτη.

Σε αυτές τις προσπάθειες ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι απαντά πως όλα πρέπει να έρθουν στο φως, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απολύτως.

Απευθύνθηκε, επίσης, στον κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι φοβάται και δεν τολμά να φέρει στο φως όλα τα ζητήματα, όπως το σκάνδαλο Siemens, οι υποκλοπές, τα ομόλογα, τα καρτέλ, ο ΟΤΕ κ.λπ. Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δείχνει απαράδεκτη απροθυμία και αδυναμία και δεν έχει την παραμικρή βούληση να προχωρήσει σε ξεκαθάρισμα υποθέσεων που αφορούν σε κατάχρηση δημοσίου χρήματος.Με απόλυτο τρόπο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία πρακτική και κανένα πρόσωπο που έχει καταχραστεί την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και των ψηφοφόρων του Κινήματος. Ο κ. Παπανδρέου σε δήλωση που έκανε απόψε, μιλώντας πολλές αρκετές φορές σε πρώτο πρόσωπο, δείχνοντας ότι ο ίδιος παίρνει τις αποφάσεις και είναι ο εγγυητής τους, τόνισε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί κανένα τέτοιο φαινόμενο.