Από τον Λαουντρούπ στο ...βοηθό της Τσέλσι

Και το όνομα αυτού Κατε , ελπίζοντας να μην τους βγει με (Σ) μπροστά

Ο Χενκ Τεν Κάτε πήρε το χρίσμα για τον πάγκο του ΠΑΟ μετά τη σύσκεψη κορυφής και ο Κώστας Αντωνίου αρχίζει σήμερα τις τελικές συζητήσεις με τον πρώην βοηθό προπονητή της Τσέλσι για να κλείσει το θέμα. Σειρά θα πάρει το θέμα παραμονής του Μαρσέλο Μάτος.

Οι πράσινοι θα τα παίξουν όλα για όλα για να κρατήσουν τον Βραζιλιάνο στην Αθήνα μετά και την απόφαση των Παύλου Γιαννακόπουλου, Ανδρέα Βγενόπουλου, Νίκου Πατέρα και Γιάννη Βαρδινογιάννη. Την είδηση αυτή έκανε γνωστή ο Κώστας Αντωνίου με δηλώσεις του «Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να μείνει ο Μάτος στον Παναθηναϊκό». Θα υπάρξει συνάντηση με το μάνατζερ του πράσινου άσου, Πίνι Ζαχάβι και θα ζητηθεί να αγοραστεί το άλλο 25% του αμυντικού μέσου με τη ρήτρα του 24χρονου να «ενεργοποιείτε» την 1η Ιουλίου.
Στην Αγγλία πάντως φαίνεται πως παίζουν «κρυφτούλι» αφού μερικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σίγουρη μετακόμιση του Μάτος στην Πόρτσμουθ και άλλα ότι δεν υπάρχει πρόταση ,με τον εκπρόσωπο Τύπου των «πομπέις», Γκάρι Νταμπλ να αναφέρει ότι όλα είναι ψέμματα :«Δεν υπάρχει καμιά αλήθεια σε αυτές τις αναφορές». Παρόλα αυτά όμως ο Παναθηναϊκός θα κάνει κινήσεις, όσο περνάει από το χέρι του, για να μην φύγει ο Μάτος από την Παιανία.

Πάντως καλού κακού κρατάτε μικρό καλάθι διότι είναι εποχή διαρροών και μπορεί να καταλήξουν για προπονητή και στο βοηθό της Περαμαγουλίτσας