Ο Κάσερες κοντά στον Παναθηναικό

Ο Παραγουανός διεθνής Κάσερες είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την θέση του κεντρικού αμυντικού, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Αντωνίου, στο περιθώριο της συνάντησης του με τον Νίκο Πατέρα, στα γραφεία του δεύτερου. Ο λόγος για τον 29χρονος στόπερ της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους «πράσινους».

«Στόχος είναι να έρθουν πολλοί καλοί παίκτες, όχι ένας πάρα πολύ καλός και ακριβός και οι υπόλοιποι μέτριοι. Δεν θα δώσουμε για έναν παίκτη περισσότερα από 5-6 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό είναι το ανώτατο που σκοπεύουμε να διαθέσουμε για παίκτη και ομάδα. Το μεταγραφικό μπάτζετ είναι 15-20 εκατ. ευρώ και δεν θα το ξεπεράσουμε και θα κάνουμε από πέντε έως επτά μεταγραφές», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Ο πολύπειρος λατίνος αμυντικός έχει περάσει από την Νάντ και την Ρίβερ Πλέιτ, ενώ το 2002 ήταν μαζί με τον Κάρλος Γκαμάρα το δίδυμο στην άμυνα της εθνικής Παραγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας.

Είναι 38 φορές διεθνής και μάλιστα έχει πετύχει και τέσσερα τέρματα, ενώ έκανε ντεμπούτο τον Απρίλιο του 2002 κόντρα στην Αγγλία. Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι για τον εν λόγω παίκτη είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, τόσο η Νιούκαστλ, όσο και η Σαραγόσα. Παράλληλα, μετά από αυτή την αποκάλυψη φαίνεται ότι απομακρύνεται, τουλάχιστον προσωρινά η περίπτωση του Πεγεράνο.