Με Ισπανικό άρωμα οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Πολύ καλά ενημερωμένες «πηγές» από την Ισπανία κάνουν λόγο για μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού να προχωρήσει σε μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση, χρησιμοποιώντας βέβαια τις διασυνδέσεις και το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα «κυκλοφόρησαν» χθες, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν κινήσεις για το μεγάλο «μπαμ» αποκτώντας παίκτη από τη Βαλένθια με τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή.

Ποιός είναι αυτός ο παίκτης; Ο Ανγκούλο ( φωτό) είναι η περίπτωση που απασχολεί τους Πειραιώτες. Είναι 30 χρόνων, μπορεί να παίξει τόσο αριστερά όσο και δεξιά στην επιθετική γραμμή της ομάδας, ενώ είναι σε θέση να αγωνιστεί και σαν δεύτερος επιθετικός. Εχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο, η Βαλένθια τον έχει ειδοποιήσει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και ασφαλώς πρόκειται για πολύ καλό παίκτη.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει ο αριστερός μεσοεπιθετικός Βιθέντε, τον οποίο επίσης ειδοποίησε η Βαλένθια να βρει ομάδα για να αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Ο Βιθέντε είναι τρία χρόνια νεότερος από τον Ανγκούλο και μπορεί άνετα να παίξει και σαν αριστερό χαφ στο 4-4-2.